再嘗「沁沁」的芳香!

名稱: 沁心 SPA
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B35063-太子-水療SPA-沁心 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Hi, all :
已經有半年無出報告,工作原因,加上自己有時都幾懶,所以小寫咗

所以都唔好意思,最近「沁沁」老闆娘話黎左好多新女,所以我都上telegram 先望望,
好多個都係新黎o既囡囡,雖然有部分都P 過,望落去都ok, 趁今晚打風前收工上去睇下,
先再講下環境:
環境 : 7/10
整潔: 8/10
交通: 8/10 (近地鐵站)
囡囡質素: 8/10

上到去,老闆娘都係咁熱情招待,又問我仲乜成個月先黎,都係答佢「忙呀嘛」!
今晚都幾多客,所以都在外面等左一陣,老闆娘今日太忙,所以都唔記得問我飲唔飲水,後尾都有倒返杯俾我,算係咁,其實今晚都想搵yuki,不過佢太忙
(之前有出- https://go141.com/zh/B35063-太子-水療SPA-沁心SPA.html?ref=Search[region,building], 所以叫老闆娘安排2個囡囡俾我 , 一個叫KK,另一個是青青,簡略講吓身材-
KK- 約 5呎5 左右高,身材比較比例幾好,一對車頭燈大約D 級(胸奴人士摯愛) 青青- 約5呎4 左右高,瘦低,B -C波
入房都係先「自取其浴」,然後乾身上床等囡囡,等左一陣,囡囡敲門入嚟,先叫我起身,然後推好張床,再叫我訓好,青青先幫我開背,KK幫我按腳,兩個一按落就「嘩」
一聲話(乜你咁硬),我以為佢哋講我下面好硬 ,原來係話我個背同腳都好實同好硬,我話我都好受力,所以就叫佢哋上黎幫我踩背,青青幫我踩背,KK幫我踩腳,
雙飛有個好處就係可以同時試2個囡囡踩背功夫,青青比較細粒,但踩背功夫都幾好,KK比較豐滿,踩腳就比較受力,佢有問我小腿受唔受力,我話ok,雖然踩落有小小痠痛,但係都可以接受,整體來講2個都有二班頭,其實都踩左好耐,我趴係度可以感受下2個人4隻腳係我身上踩黎踩去個種力度其實都差少少訓著左,跟住再幫我用手按手同腳,按手每人按一邊,每人力度都唔同,按到淋巴位都感覺痠痠痛痛,個種感覺有揼開骨o既兄弟應該知道會係點~
到差不多時間,青青出去攞油,KK繼續幫我按手,成隻手都俾佢按鬆曬,無耐青青返黎,開始幫我做Nuru, KK 先幫我黎大雪球掃背,青青就前面用「波仔」掃耳,俾佢乳頭篤入我耳仔度掃到痕痕癢癢,真係唔知點形容 ,跟住轉身望落青青隻靚鮑度,小小毛,很性感,我問佢是天生還是有修剪過,佢講是天生的,没有修剪過,所以很吸引 ,KK 係上面幫我磨,青青幫我洗面奶,加上佢哋嘅聲音導航(應該出面都聽到,因為都幾大聲下) ,好快就俾佢哋KO左,跟住休息一陣,KK幫我沖身,青青就一陣再沖,沖好抹乾身,著返衫,出返大堂俾家用+Tips ,坐陣再走!

題外話,臨走見到另一個女仔,問老闆娘原來叫Kelly ,背影跟KK 都幾似,都係長頭髮
「胸前偉大」,胸奴人士必選!

多謝收看!

痕痕癢癢
好吸引!
Sexy long legs
請問收費如何?
Thx for report

多謝c兄好评~本公司每日10幾個靓靓返工,可随时上来挑選

全新裝修 環境乾淨舒適
記住要關注本店之頻道

多謝分享
跟C兄報導試左KK, 真人同相都有差距, 工衣同鞋同相入面同款式所以應該係本人。

我按60分鐘PLAN, PART1都還可以算識揼, PART2都幾落力不過對波比較硬, 小肥唔高, 埋單7魚+半魚Trips

整體按來計就可以, 但PART2我就覺得麻麻, 可能囡囡年紀都唔細, 睇TG相有期望, 不過都係失望
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
look for update if ching could post some

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:23