[賽後報告] 模特兒琦琦~騷在骨子裏~中意大波+長腿必砌~

簽到
名稱: 長腿靚波琦琦
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/B28090-旺角-樓上骨-長腿靚波琦琦.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

即時打電話約模特兒琦琦~有位準時到達,好快入房~
第一眼好高挑,跟D師兄形容嘅差唔多~離不開大波+長腿,騷在骨子裏~
侍浴: 服務做齊body水簫,幾多嘢講~絕對唔需要自己破冰~
BM+水簫,嗰種薄荷涼浸浸感覺幾舒服~
趴上床按,技術手骨幾掂喔,好過好多人~手勢不錯,力水夠、穴位準,有呢個按功唔話得~
之後琦琦由我lin頭開始奶向下,含住棍頭打圈,上上下下奶吮棍身~
再奶埋兩粒牛丸,佢同我冰火加吹簫都最少10分鐘~
我叫佢停時,佢仲話咁快,想吹多陣先,我同佢講仲吹,會爆架~
頂唔順帶套入正場,男上邊揸波邊插,叫聲好好聽~
換幾個花式最後轉女上,前後狂搖,我就捉實佢對fing fing吓嘅大波,騎到啪啪聲,好快派貨~正啊~
琦琦好乖乖女,幫我整個事後簫,將我最後幾滴都chur埋出嚟,抵讚~
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享^^
多謝師兄分享報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:03