[雜交/多P/換妻(自組派對)] 馬眼條

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

馬眼條,終於收到。昨天同老姣西玩,買左十幾支不同大細長短,只玩了 3 同 4mm 的, 我地都係第一次。老姣西話佢玩先,咁又係,我爆完就唔想郁。先舔到佢流晒水,插支 3mm 既,佢話好爽,又幫我插,出出入人,拉插一下就好似射精咁。然後我話唔得,咁搞法好快真係爆… 再攞碌震鳩插入佢隻西,佢馬眼插支 3mm 既… 跟著屌佢屎眼...... 跟著到佢玩我, 先插 3mm ,爽到震,再試 4mm ,頂唔順插番 3mm,同時手插屎眼按前列腺… 跟著戴上假鳩一路屌屎眼一路插馬眼,唔夠五分鐘前後一齊爆,支馬眼棒比 d 精谷番出黎,老姣西就一 d 唔晒,舔晒落口嘴埋黎一齊食晒,然後兩條友擁著訓左成粒幾鐘至起身清洗。老姣西話買 d 不銹鋼既番黎插住馬眼屌佢… 嘩,聽到都覺得好玩。清洗完琴日成日兩條友都插住隻屁眼塞睇電視,食飯訓覺… 到今早至拔出黎。...... 我地新玩馬眼條,唔敢插咁入,亦忍受唔到。
本帖最後由 BiTommy 於 2021-10-18 11:55 編輯 : T/ R2 d% x$ ?' y9 N5 A) x+ N, c
- q. s3 I* ^3 B! v! C0 T7 U
0 c  j& z8 ~; R$ N# _; y- f3 x
師兄,7mm有圓珠彎型的才是最正的!
; d9 V/ J( P0 {我玩過一段時間,最大9mm.可以入到3/4枝的長度,頂到前列腺口。' P  l) V, A. [# _$ V
必須要鋼棒,夠順滑,膠棒唔掂!! Y8 Y0 z1 d/ `! f

6 S# V; K8 j1 z. r+ K  c( w你要買一些1mm針筒,先 注入潤滑油入馬眼,然後再插入尿道棒,包你爽。8 z. d4 y0 e% `4 q
我都好想再玩一次… 可以一起玩嗎?我都中意膽機…
可以加入一齊玩?😁
sunnydaychan 發表於 2021-10-18 16:31 + ?4 v1 t+ y6 Y1 w
可以加入一齊玩?😁

9 M" }: Q2 Q6 y6 R; }1 ^2 N' ~. m& _我可以做導師…
想見識下
BiTommy 發表於 2021-10-18 08:45 ; B9 X- f2 E7 {% T8 ], `* P- ~/ @
師兄,7mm有圓珠彎型的才是最正的!
+ k6 Q9 N3 {) }& T我玩過一段時間,最大9mm.可以入到3/4枝的長度,頂到前列腺口。
$ `% V8 z; q( d" u4 Y$ w- H( ~必須 ...
" a5 y/ l. t' f' q8 t0 `. t
老姣西買既係膠的侵左油先玩, 我地第一次玩, 4mm 已經頂唔順,只插入約 30mm, 老姣西女人只係入左 10mm 左右。 琴晚又玩左次,都係 3mm 插入 30mm,再插埋前列腺 … 連續兩日爆到腳軟… 老姣西話而家多左兩個窿玩。
" W  _8 |5 N4 ~7 A; a( I5 p0 G
) l8 i, F; l$ W$ G2 F老姣西睇見話鋼棒正,已經即刻又訂左幾支,不過要成個幾兩個月先寄到。 插到咁深真係唔係幾敢,不過睇四仔,成隻手指都入晒,咁又係,好多人屎眼都可以成隻手入左去,我地都唔得,屌左屎忽幾十年,屁眼塞只入到 40mm ,老姣西可以 45mm ,隻西就入到拳頭… 不過佢前後窿幾好彈性,都重包到碌鳩幾實。2 g7 h6 x% q; f1 S9 j) U/ p
. j  B% [, G# Q4 L3 b" P& D
我地自拍四仔,翻睇時都係用燈謄機,特別多野聽..... 我地住既地方就快落雪,唔好話人影,鬼影都見唔到幾多隻,全世界豬頭毒災,周圍都話隔離,成兩年都無去過邊度。唔揾 d 野玩下好快發毛……
有無得睇下
搞完會幾痛
回復 seafoodfans ##6 的帖子
; B" `8 u; d. f+ B3 U( v8 b% Q" p- @: p7 e0 o6 d
真有情趣!
琴晚同老姣西睇人妖阿發..... 老姣西話希望出年可以去泰國玩番一兩個月。戲睇到阿妙想阿發屌佢,老姣西又發晒姣要開戰…… 玩左馬眼條一排,而家可以插入差不多三四寸.... 老姣西已將膠條剪短,成條插入拉出,再戴上兩頭鳩一邊屌我一手搓條鳩或拉插馬眼條,搞左一輪好興奮,改為插碌會震概前列腺鳩入屎眼,又塞一支震鳩入老姣西屎忽,碌鳩就插住條馬眼條屌老姣西… 好爽,無耐就兩條友一齊到頂… 支馬眼條比 d 精谷左出黎定自已退出黎一大截,抽出黎條鳩由屎眼震到鳩眼又標精… 老姣西當然唔會晒即刻舔吮晒跟著嘴埋黎比番 d 我吞, 吞乾淨後佢話下次去揾兩隻妖一齊吹簫,睇下邊個吹爆先。我話妳揾鴨啦,佢話好呀,揾兩隻鴨... 扒落老姣西度舔西吮的,手指就分開一齊插佢前後窿,一隻手搓波,搞到佢瓜瓜叫。唔知幾耐邊個訓先… 一覺訓到今朝十點幾。
seafoodfans 發表於 2021-11-15 00:32
/ }: Y4 Z( M9 a琴晚同老姣西睇人妖阿發..... 老姣西話希望出年可以去泰國玩番一兩個月。戲睇到阿妙想阿發屌佢,老姣西又發 ...
$ T# m: m: R+ M3 O9 u5 Q+ v
我可以做免費鴨同你地玩😏
我都可以幫手插
豬頭毒未死,好多地方都去唔到,返香港要隔離,去邊都要隔離,成兩年幾都無玩過群抽,連 3P 都只玩過幾次。琴晚喂飽老姣西後到佢服待我,佢插條馬眼條後一邊吹簫一邊插隻手入屎眼撩前列腺,又搞到前後一齊到頂… 由屎眼震到鳩眼,大脾雙腳震到上心口… 老姣西話條馬眼條係射精時射出黎既。呢排成日玩,真係痾尿都非常暢順有力無滴尿,我問過醫生朋友,佢話唔好亂黎係有助健康既,舒緩壓力,減少前列腺肥大壓著鳩管,條鳩有運動唔會咁快衰退……
回復 seafoodfans ##13 的帖子
& z# \8 V; `0 R. E2 R8 M# ?
& k; \# G# C, I9 p7 T; ^有個咁合拍嘅老婆,真係好。
hk701 發表於 2021-12-5 00:45
3 a$ [% j3 h* f4 N回復 seafoodfans ##13 的帖子
# S3 m0 C1 Q/ M0 o3 \+ Q& C. c7 ]! Q+ e1 c
有個咁合拍嘅老婆,真係好。
6 x! w& J+ z3 Y( \( h. H
無証既,不過啱玩咪繼續玩,都玩左幾年。
唔知乜樹,訂左幾支馬眼條,肛塞,震鳩… 睇 tracking 到左呢度成十日都未 deliver. 淨係寫住 delay, stay tune for more info. 通常到左三四日就收到。 老姣西睇呢個網問做乜咁多人鐘意公廁搞 ?我唔識答佢,我未試過,我以前比人屌屎忽係靚仔唔知乜樹,有西屌有波揸比人屌屎忽又有錢收,果時窮,食飯都無錢。我唔算基,後來只係同女人玩群抽時比人屌埋屎忽都幾剌激,我只鐘意女人,一齊玩群抽就吹簫屌屎眼吞精都玩。不過話時話,有個女人睇住我吹簫舔西屌窿我覺得幾剌激。記得靚仔時大姐姐教我,你舔西吹簫時要望住果個人……
真幸福!另人羨慕
FunHK168 發表於 2021-12-6 10:17 : L$ N0 }6 H( P) M* U9 O4 ]
真幸福!另人羨慕

7 z9 I% E, b( }3 ]4 ?都唔係既,遇到唔啱玩,比人鬧果 d 唔講啫。唔臭味相投咪去第二處囉。
琴日終於收到包裹,鋼既馬眼條真係爽好多,好刺激,老姣西揾左兩個樽,一個裝 99 度火酒,一個裝熱水…原來佢話玩鳩眼冰火… 屎眼比佢插著支震鳩震前列腺,然後先用支 4mm 火酒浸完插入,冰涼感覺.... 到浸熱水,比佢輪住抽出插入,無耐鳩眼已經出晒水,改插 5mm, 6mm..... 到 7mm 頂唔順,改番 6 mm …插入約兩三寸,佢用手上下壓住鋼珠套上套落,剌激到無倫,跟住佢將屎眼支震鳩隊住前列腺…… 嘩,又前後一齊爆,射得好勁,支 6mm 鋼珠條都比 d 精谷番出黎…… 軟到扒係度唔想郁。老姣西話佢未爆,要我休息後服待番佢屌爆佢。
有照片嗎  ?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:30