樓主: seafoodfans

[雜交/多P/換妻(自組派對)] 馬眼條

回復 seafoodfans ##19 的帖子
2 M& J1 q- d  p& z" E
3 b  b( [4 S/ }勁呀!
用手機回應 seafoodfans #19 的帖子
" H' Q  q( G4 B
5 ~1 b8 s. |! O- M  _3 z1 C' \等我來服待佢🤭
哈哈,真係爆到軟晒唔想郁,有人幫鳩我寧願坐係度睇……+ v. f2 |9 z2 B$ ]- r2 L
* T: Z% V3 G/ f1 g4 S
跟著又奶又吮又手又震鳩搞左佢一輪,碌鳩又有 d 生氣加上老姣西簫功幾好,跟手又比佢插左條膠既馬眼條先插佢個窿,佢話咁樣感覺條鳩硬 d 大 d...  每抽插一下, d 粒粒就磨住條鳩窿裡面,爽到無倫,屌飽老姣西後,佢換左支鋼珠既插入去玩,另一手就隊入屎眼裡面又按又磨…… 又爆一次,真係乜精都爆晒出黎…… 老姣西話,佢開始好鐘意馬眼條,因為我爆到清晒,無力去屌其他女人。我問咁去玩妖得唔得。 挑,妖又唔係女人……
回復 seafoodfans ##23 的帖子
1 U+ {4 X; \; T3 w% N; g& P( _1 o9 L/ `

( o  f0 D  y! f2 x- T; y同老姣西玩左成三個月馬眼條,越玩越上癮,老姣西唔鐘意插佢隻西眼既感覺,佢話都係我插住個馬眼罩屌佢爽,條鳩又硬又多粒粒,鳩眼個鋼罩隊到佢子宮口…不過我就鐘意比佢一齊插我屎眼同鳩眼,而家日日喂飽佢就到佢搞我,日日爆到腳軟…… 老姣西話希望快 d 搞掂豬頭毒,可以去揾妖鴨一齊玩。
8 s% v6 k  G* P$ Q1 k7 {2 O6 {% ]" R5 x' C( l; o
重未敢插到袋裡面,最多只係深入六寸左右,可以入到 10mm 粗,最好感覺係 4-8mm … 同時插條震鳩入屎眼,(老姣西話想成隻手隊入我屎眼但唔得)  插到興奮會有唔知精定乜出,咁就好滑,支捧會自動滑入去,如果捧尾細既小心成支滑晒入去,呢個時候快速抽插鳩眼好過引,每一下都好似射精感覺。" m% N( d1 ?6 f( M0 d# n1 G6 _
) c! P0 X1 k6 w8 O5 O" V  G9 [
& N5 v) Y! i* ~* Z3 ^
! n3 b* p5 Q+ c: `
+ h% z+ }( p6 B. `0 L IMG_0738a.jpg
' D) T6 C, M$ ?# c$ |0 m8 n% x1 \2 ?% X' y3 W

4 T5 q( X  G( ?師兄,你買一支前頭係彎刀型的,可以更加深入啲,到前列腺口,再輕輕入去…
! M* y# d6 W! u6 r( T, M你會high爆!另外,試下粗啲彎刀型,我試過9mm, 好墜手…
BiTommy 發表於 2022-1-18 00:24
( u5 N$ H/ Z4 ^& I& }- }7 K' N師兄,你買一支前頭係彎刀型的,可以更加深入啲,到前列腺口,再輕輕入去…0 z( m- A2 E7 d# T: `1 Y
你會high爆!另外,試下粗啲彎刀型,我試過9mm, 好墜手…

: D  W; \! d3 g4 R$ a老姣西都有買左那彎型的,成十寸多長,一套五支 7,8,9,10,12 mm..... 慢慢黎,怕整傷……而家玩屎眼入去刺激前列腺加埋插鳩眼,爆發時雙腿,屎眼鳩眼一路震到上心口再向雙手衝..... 老姣西見到玩倒忌,佢話要去揾幾隻黑鴨一齊屌爆佢先平行到心理,我話一齊去,不過無揾到...... 近來玩得多,幾乎日日清袋,成個人都無乜力,要休息下咪新年時腳軟軟咁…
太厲害!
seafoodfans 發表於 2022-1-18 01:35   y* P. w8 j- m3 Y! |& l% h0 P4 \
老姣西都有買左那彎型的,成十寸多長,一套五支 7,8,9,10,12 mm..... 慢慢黎,怕整傷……而家玩屎眼入去 ...

+ d7 g% d4 o0 q. z8 w! `: _$ T+ B我試過一次用導尿管,入到膀胱…
. c5 G- {/ U7 b/ ?) I不過之後無再試了。" p5 P. V! f- Q* c6 V8 W1 k+ ], [7 _

J% t7 z1 l6 B4 j5 T另,師兄記得消毒,玩完排尿,萬一有尿道炎,手尾長…
BiTommy 發表於 2022-1-23 00:04
* q; o0 V# \" X1 y( q我試過一次用導尿管,入到膀胱…. c/ }8 p( }/ l# G* F( T5 F
不過之後無再試了。
* V+ T& L; b5 A, z7 p
謝謝提點。.... 重未接受到太深入,只係入到六寸多,摸到已去到鳩根… 再入有剌痛感。玩上癮,幾乎日日玩,老姣西更加姣。 玩完痾尿又震過,幾乎企唔穩。平時痾唔會震。
你個post好正👍我試過睇D插尿道sm片都睇到好high不斷流出透明液體😂但唔知點解到自己想試果陣又會縮沙😅
用手機回應 seafoodfans #27 的帖子
6 N' i1 o8 d# k* S* d. ]; ^$ Q4 A
$ R# ?1 E8 f6 ~3 w2 e) h) v9 B我一次過吊你地兩個🤭
你兩公婆太開心了。可唔可以預埋我呀。我都有專長可以為你地服務。
6 ?' s2 n: @, {% X- ^  Q
flyboyyy 發表於 2022-2-18 13:44
; d5 G4 c" }* T! m' y) V你兩公婆太開心了。可唔可以預埋我呀。我都有專長可以為你地服務。

5 Q/ p: M! z' J' R/ f0 G% M; l
0 |' v9 D' \8 K8 ^& m" H可惜我地唔係香港,以前年年都會返黎玩,呢兩年邊度都去唔到。5 o. [6 `6 M* v$ S

2 b$ Z: ~2 k! z) B' i2 D, m你個頭像正,我地有咁玩,有妖有鴨…
CwaiCwai 發表於 2022-2-16 14:04
3 Q/ A) ]$ H+ q9 e你個post好正👍我試過睇D插尿道sm片都睇到好high不斷流出透明液體😂但唔知點解到自己想試果陣又會縮沙😅
, w7 N9 c1 t  f
我都係玩左幾個月,最初係老姣西話要玩既,我比佢蒙住眼插… 而家自已都有插.......。慢慢黎,接受到又多樣野玩。膠條唔好,重有大陸野怕佢斷,我就試過屁眼塞斷左… 我前後都插住就會有液體不斷流出黎, 老姣西就舔黎食,佢話清甜的好好味,重要嘴我比我食,又真係唔同食精的味道。
$ @* F, [: u3 r2 E8 S3 Q
0 M5 {" ~  i* n玩左幾個月,而家人到 9mm... 痾尿暢順無阻。有師兄教玩前飲多 d 水, 玩完痾尿…… 飲夠三四坏,控制住玩一個鐘左右完,跟著痾尿,又再爽多次… 水由飲到落到膀胱大概一個鐘多 d ....0 _% }  i7 A/ C, a
$ [" B% i9 ?# V. i' Z& G1 p& v+ Z
記得沖涼洗乾淨手,鳩眼條我用火酒浸住…… 用前涼幾分鐘。 重有可以試下冰火鳩眼條。
回復 seafoodfans ##35 的帖子
+ C6 \2 A3 n# j" y5 e1 _, T$ @$ [% ~7 ?7 _/ q, r* D' ?
你們倆有冇興趣同我cam
seafoodfans 發表於 2022-2-19 01:18
4 e, z2 F) \) d! J1 x我都係玩左幾個月,最初係老姣西話要玩既,我比佢蒙住眼插… 而家自已都有插.......。慢慢黎,接受到又多 ...
) l/ c; f# G4 `3 b; ~$ y
我今朝試過用棉花棒體驗左先,剛好入左個頭,感覺唔錯,成功左一步但原來入果下都有少少痛,都未計真係插入尿道口下次買D殺菌潤滑劑試下先可能我今次係透過前列腺液將棉花棒個頭入晒尿道開口(遲D補相),仲可以HOLD住個棉花棒頭唔甩,但拔出來都係要慢慢,果一刻都有D刺痛感試過呢個過程,見到自己個龜頭充血同扯得勁好正
7 C: {& J. h  y0 ?! k( l3 l
, J; A: k6 F9 d8 |) ~2 ]/ w師兄,係咪只要有潤滑劑就好易入?基本上係入晒尿道開口就會靠潤滑劑推入尿道?
CwaiCwai 發表於 2022-8-21 02:07
1 @2 O, c, s  I$ U% b( C我今朝試過用棉花棒體驗左先,剛好入左個頭,感覺唔錯,成功左一步但原來入果下都有少少痛,都未計真係插 ...
5 f* z6 K  a9 w& y
接受到玩多幾次會上癮,初時慢慢,我無痛感覺,我用 olivera oil ,因為我地會又含又吮重舔食埋… 而家唔駛落油,扯行晒會自已出水,重會自動滑入去。除非玩插住黎屌,都係用長 d 好,怕成支滑左入去…… 我試過初時玩  4.5 mm 只有五六寸長的,真係成支入晒去.  我玩左都快一年,玩到女人手指尾都入得晒,心理生理都好剌激,老姣西話而家可以屌我三個窿,唔係剩係我屌佢三個窿… 最近同個上海婆搞埋一齊,佢未聽過咁玩法,見老姣西咁屌我,又睇住插住黎屌西,睇到 o 晒嘴… 話佢都要咁玩。6 p) o6 {1 K8 c! H, I

& m& }# f6 g) n2 w9 I* J1 N* Q我重未接受到隊到入前列腺直接剌激… 覺得都係屎忽隊一支鳩眼隊一支再屌西/屎眼/吹過引…
seafoodfans 發表於 2022-8-22 00:07
, q9 I6 X2 I' _  z; h) `% E接受到玩多幾次會上癮,初時慢慢,我無痛感覺,我用 olivera oil ,因為我地會又含又吮重舔食埋… 而家唔 ...
: n2 y$ d4 i# u; j* ]" A
IMG_20220820_091218.jpg IMG_20220820_091733.jpg
! Z" K) J( x8 ]
  W  o- S: j' X9 W剛剛去到呢步,下次買潤滑劑再試入深D
CwaiCwai 發表於 2022-8-26 14:13 ( ]" ~% h4 _5 W# J! S
剛剛去到呢步,下次買潤滑劑再試入深D

. s5 Y3 j: c/ z+ ~% k; e棉花棒會唔會太過鞋,唔夠滑,小心整損尿道喎。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:13