[囡囡推介] 呢粒糖好鬼甜,為不失男人嘅威武,一於狂插

簽到
名稱: ⭐️糖糖專業穴位按摩
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/B45273-旺角-樓上骨-⭐️糖糖專業穴位按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭: 8/10 幾靚女,絕對食得過
身材: 8/10 長腿瘦底起肥
服務: 8.5/10 服務態度好,夠曬落力投入

見到糖糖咁靚女,細佬即刻扯曬旗,仲唔拿拿臨入房開波,侍浴做足服務,Body+水簫,真係好舒服;沖完後我叫囡囡訓床,我錫下波波同下面,糖糖好敏感,叫得好大聲,下面好多水,濕鬼曬,挑起我感官上嘅刺激,到囡囡服務細緻全做齊,雙唇及玉手好配合到,邊環保吹邊用手玩我linlin,加上好淫嘅眼神,呢次仆街啦!不失男人嘅威武;上套專心在插插插!!!再轉狗仔式,再來「活塞」運動!!啪啪啪聲,囡囡就呀呀呀聲,好玩邊會咁快完⋯⋯ 最後啜住波波大力屌到爆!未夠鐘幫我再按兩吓,齊齊入浴室清潔。
多謝師兄分享
多謝師兄分享報告
靚女!正呀!
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 23:15