佳惠zoie,靚女好服務

名稱: 佳惠 SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B47327-灣仔-水療SPA-佳惠 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入到去,zoie招呼周到,
非常細心體貼,純情靚妹,樣貌甜美可人兒,
蛇腰配埋修長美腿,全身肌膚滑溜,
緊緻結實而有彈性,令我食指大動,
拿拿臨沖返個涼,大場學師,
骨技係有番咁上下,力好夠穴位準,
按到鬆先到下一個穴位,時不時問我夠唔夠力,
慢條斯理逐步逐步按鬆,按得好舒服;
推油時方法獨特,技術純熟,
過程無偷懶,解除疲勞之餘且針對淋巴,
坐骨神經痛,好有功架,
力度依然好夠,令我疲勞盡消,
直落下一PART,囡囡雙手搞到我好有觸電感,
手勢輕巧,騷騷麻麻,
自己上去試下就知乜感覺,
跟手玩Nuru,我嘅要求囡囡永無甩拖,
對靚波遊走全身,喚起敏感嘅細胞,
碌野好快硬到鐵筆,配合淫聲催化下,
我完全無曬力反抗,好快畀佢征服,
舉白旗投降,全程好enjoy!
事後沖涼換衫埋單畀貼士閃人。
正 多謝分享 好大波
spa服務好似都唔錯
試吓先
有冇得開大?
睇到相巳扯
Thanks for sharing
HK_Legend / Legend_HK
forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye
多謝分享

Thanks for sharing!

HK_Legend / Legend_HK
Forum.sex141.com/eforum/

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it", Rihanna

Ïnsanity is a State of Mind", Hawkeye

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:13