#SpaReport #方舟Orange 淫底Nuru#復出後第2Q 滿意!現場真淫相

簽到
名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心: 方舟
健身教練: Orange

相頭:8/10
一開始唔覺有咩特別 不過望耐左佢其實唔錯 佢個唇夠厚 另外個樣係會有少少韻味 soso地

身材:8/10
C尾D頭 可以補到鈣 身型幾好

服務:9/10
Part 1: 其實佢按摩都唔錯,不過自己太緊火同埋一見到佢個身型,真係忍唔住,所以好快skip左...直去下part

Part 2 : 照舊Nuru唔落油,大波真係唔同feel,成對野壓落野,真係好爽,佢慢慢由上至下咁用波掃我,每個位置都有做,比其他女做得算幾足,之後又幫我rpp,又話我pat好靚,係咁摸我,不過佢又摸得我好舒服,之後轉身,正面再望佢,佢唔係好靚個種,不過會有種吸引力,我照舊試車,唔駛等直接大車起步,佢個唇夠厚,好車好正,之後佢又用對波係我身上游黎游去,之後我叫佢偽女上,見住佢對波fing黎fing去,個種感覺真係唔同d,之後側身再繼續大車,一路車住就係咁完事了,復出後第2Q 滿意!

Orange大波Nuru價 : 1000 + tips

總結 : 突然收到靚靚老闆娘,話開左新店,於是上去望望,環境真係好靚(原來係前我們),房有圓大床,我最鍾意個廳,可以俾我事後飲杯酒先走,我坐左陣我見到紅牌baby,之後同佢傾左幾句,原來佢都過左黎呢度番工
Ps. 自己會再黎,又多一個地方選擇
多謝分享
感謝大哥分享
回復 TouchID ##1 的帖子

very charming, good

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:12