太子新場, 思思spa [太子價錢, 尖咀質素]

名稱: 思思 SPA
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B58353-太子-水療SPA-思思 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

運動場:思思
運動同伴:蘋果

評分:9
相頭 8/ 10  身材 8/ 10  服務9/ 10

過程:收到風太子開新場, 并立即上去睇下咩環境。
新場裝修好光猛乾淨, 老闆話有五間房, 我就入左最大間既spa房。
蘋果入房, 嘩。。好靚既少婦, 五觀精緻有貴氣,身材正到仆街, 最吸睛係條長腿。

part one, 大場出身, 手骨好掂, 踩背落位夠準。 讚。
part two, 見睇住佢除衫已經係一種享受, 皮膚白滑, 大C級, 腰幼, 靚pat.
之後就一齊浸浴傾偈, 原來佢之前真係喺大場做過, 唔怪得手骨咁掂啦。 浸完浴就出去玩Nuru.
Nuru 夠專業, 多花式。 我好快就忍唔住比佢對美腿夾出左。 之後有陪浴, 陪浴時又比佢攪硬左,最衰part one揼左好多時間, 攪到唔夠時間出第二次。

家用:900+100貼士

感受:太子價錢, 尖咀質素 WeChat 圖片_20211020160937.jpg
多謝師兄分享
咁咪即係1000蚊打隻飛機?
多謝師兄分享
點解一千咁多入去睇都係498

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:43