方舟Spa姗姗#教練大愛#現場實拍真人相

簽到
名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#SpaReport #方舟 #姗姗

健身中心:方舟
健身教練:姗姗

(方舟近來想試坐,本想試橙但時間未啱,咪做吓勇者一試呢個囡囡)

相頭:7.8/10,順眼的小姐姐,夠入閘有餘

身材:8/10,約15x,應該真係有D,真波,腩微微小肉,可能唔夠高關係,其實都唔肥

服務:8.3/10,有禮但有點拘謹,可能頭鐘吧但順得人既

P0, 入門教練帶入房,有問飲野,跟住講:你等一陣,我幫你冲涼,事前浴……😍,冲得仔細,脚背都洗埋,浴後有幫手抹身,仲叫我坐底幫我擦脚板,好服侍。

P1:始終喺內地做過,有D力水,感受到教練手仔幾滑,整體皮膚都滑滑。

P2:感受到教練嘅波波喺背部遊走,幾舒服,忍唔住轉身驗一驗,係真既,之後錫吓波波,教練反應幾好,乘機車埋去,好快感受到教練脷仔,唔錯的,教練大愛呀。
互動一輪,同教練69玩一陣,吹得唔錯,教練問想口出定手口,我簡咗手出,最後一路DJ,一路車,順利派彩。
事後反而冇主動待浴,不過我都唔太好,自行過水。有同教練講香港嘅埸,好多客人都習慣有事後浴,教練話係想幫我冲,應該係我太樣衰,教練要事前幫我洗一洗😅。

落樓價:12魚
回復 zoomo ##1 的帖子

多謝分享

$1200 HJ有點貴

Thx thz thx
多謝分享

謝謝分享!
thanks for sharing
good good very good good
謝謝分享