[尋人] 發利Summer

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無師兄知道發利三年前2樓有一個輕熟靚女(長髮輪廓有少少似畢比特前妻),之前留個名叫Summer,有5呎5,靚身形修長有33B尾C頭。佢一直無賣廣告,唔知有無人知道佢芳踪?之前有師兄講過在建興出現過,但揾過又唔見佢。

應該轉行了,我係建興幫襯過好多次,塊面好膠果個呀嘛,過左富士少左揾佢,佢話做一兩年就唔做,佢百足咁多爪,又賣手飾又讀過金融投資,應該之後無返過建興
叔叔很勵害 發表於 2021-10-24 19:14
應該轉行了,我係建興幫襯過好多次,塊面好膠果個呀嘛,過左富士少左揾佢,佢話做一兩年就唔做,佢百足咁多爪,又賣手飾又讀過金融投資,應該之後無返過建興

多謝師兄回覆,應該不是同一個人了。
叔叔很勵害 發表於 2021-10-24 19:14

當年在發利2樓佢同菲菲、高妹同一條巷。
佢間房係對住巷口。望加拿芬道。
佢後尾自己搬咗房、曾去過福樂、後尾去過建興。
thx for ching sharing
回復 伽利略 ##4 的帖子

C兄我想有菲菲,高妹消息嗎?
回復 jacksonCK ##6 的帖子

佢2個仲係202呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:47