人冇我有 之   懷念一代乳神

若Pinko 真的不再來,實屬可惜,我都只係上咗三次。我初初見佢有大志,想在澳門闖一番事業,所以提議為她拍一輯相和視頻,幫她出兩個post,讓她 人氣更旺,可以日日full客。事實亦我所料,兩個post 合共有7萬人看,可惜 人算不如天算,她只再來了一次,就受傷不再來。否則和她更熟更好玩。現在沒機會了!
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄還有舊貼的連結嗎,我預不到她,每次都滿的,如果她在來也變得老了

KIMMOK 發表於 2021-11-2 08:33
師兄還有舊貼的連結嗎,我預不到她,每次都滿的,如果她在來也變得老了

有!

https://141hongkong.com/forum.ph ... e%26orderby%3Dlikes

多謝分享

Lawrence王子 發表於 2021-10-25 03:12
見兩年沒有出post ,現在疫情又繼續,通關無期。就算有期,隨時去到澳門後,發覺有新症,即時封關。誰敢去 ...

師兄,人地pinko一早係疫情前已經上左岸啦
一早知你老作
都唔好咁過份
你長期偷拍手機鏡頭係錄影mode
又瀨pinko又乜,搵過pinko都知佢有用ky啦
人地上左岸好心你就放過人
你留黎自己打飛機咪算
仲要放上黎搞人做乜
你係咪想試下俾人放上網嘅滋味

我是一隻螢火蟲,希望也曾照亮你的生命

你快啲刪帖還人清靜

謝謝分享

BEGINNER999 發表於 2021-11-3 16:12
師兄,人地pinko一早係疫情前已經上左岸啦
一早知你老作
都唔好咁過份

BEGINNER 兄,我唔知你和她是什麼關係?為何會觸動到你?若然觸動到你,我在這裡 賠過不是。
我不喜歡作嘢。2019年8月26日,她V7回覆我:暂时不来了,上班伤了身体。(有些有聯絡她的師兄,她都曾對他們這樣說過)
我並無偷拍她,她是自願給我拍。她為何 擺姿勢 給我拍?你想知,可問她。你有她聯絡也可問清楚,我有否講大話?
她只說暫時不來,並無說收山 唔撈。
講完了。

Lawrence王子 發表於 2021-11-3 23:35
BEGINNER 兄,我唔知你和她是什麼關係?為何會觸動到你?若然觸動到你,我在這裡 賠過不是。
我不喜歡作 ...

做男人呢,風流可以
下流就唔好啦
你理得我同佢乜關係
我只係睇唔過眼
人地講明收山唔返黎
2019年嘅人到2021都仲要放上黎?
你一係問下佢,同唔同意係尼個時間仲放佢啲相上黎?
你話Pinko 俾你影,小喬唔係同意啦下話?

身材似二宮和香....

BEGINNER999 發表於 2021-11-3 23:50
做男人呢,風流可以
下流就唔好啦
你理得我同佢乜關係

唔好意思,小喬都係自願比我影的。

師兄公道啲好。Pinko 比我影,比我出post ,都是自願。
『暂时不来了,上班伤了身体。』是她最後發比我的訊息。
佢只說 暫時不來,沒有說過 收山,永遠不來,不要斷人米路。兩年了 你点知佢 身體回復未?回復也可以再來呀!

你口口聲話 ,人地講明收山唔返嚟,佢係邊度講明呢?係佢同你講?若係,你可叫佢v7我。我若收到佢的明確指示,就算141不可刪貼,我冒著封號也會攪到141為我刪。(當年小屁股說不介意我出貼,後來回響太大,v7叫我刪,我也為過她攪亂141,最後攪咗好耐,141才肯為我刪)

Lawrence王子 發表於 2021-11-4 12:56
唔好意思,小喬都係自願比我影的。

師兄公道啲好。Pinko 比我影,比我出post ,都是自願。

你都真係幾下流
你鐘意玩文字遊戲
咁你繼續玩
你鐘意攞彩
你攞飽佢
人地微信號都停用左
你都仲老作話暫時唔黎
你繼續自high
唔怪之得pinko 話你唔得

KIMMOK 發表於 2021-11-4 11:49
身材似二宮和香....

呢個名未聽過!我真係背 ,上網查過啲相,應該係 某套珍藏 有佢(果套片,佢著電單車一件頭全套皮褲,正到爆!

難分誰是誰非,係女女覺得還可以前提下有師兄分享感受是好的

Lawrence王子 發表於 2021-11-4 13:53
呢個名未聽過!我真係背 ,上網查過啲相,應該係 某套珍藏 有佢(果套片,佢著電單車一件頭全套皮褲,正到爆!)

我知呀,黑色全套,你試下揾番号AKA-022,好正架

KIMMOK 發表於 2021-11-4 21:07
我知呀,黑色全套,你試下揾番号AKA-022,好正架

噢!不對啊。 係搭汕片,劇情係 她準備 駕電單車離開時,突然被人訪問,最後 訪問中 比人搞。我只截錄了部分影片, 但已忘記 戲名。在網上暫時 亦找不到。

回復 Lawrence王子 ##2 的帖子

往事只能回味,amy老左好多

evature 發表於 2021-11-4 22:29
回復 Lawrence王子 ##2 的帖子

往事只能回味,amy老左好多

師兄係指 超模Amy?

身材好,應該係姐姐組,多謝師兄分享

回復 Lawrence王子 ##1 的帖子

極品妹子,魔鬼身材!
師兄好性福!!!!!

halaq 發表於 2021-11-7 09:25
回復 Lawrence王子 ##1 的帖子

極品妹子,魔鬼身材!

都係多得141各位師兄 無私的分享!