[愛嫖交流/分享] 咸記最後中出?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我係一個好失敗嘅人,以前後生都有玩下 酒帘,音樂廳, 去跳舞,玩舞女,池 女,房心,社女,魚蛋妹 老來玩街頭企亍北嫂,大妈,姥 姥,而家半閹tomboy
人老冇用,剛去完前列腺基金会,過幾日又要再入院检查.上次檢查之前有去過咸記,就咁搅到成個泌尿感染.濑晒尿,
個次係 IMG_20211105_090140.jpg 对面生果檔 跟到件就肯中出肥閪,入左房摸摸揸揸, IMG_20211105_082805.jpg
捐裙底就咁除底褲 IMG_20211105_081758.jpg 濑原味閪 IMG_20211105_081259.jpg ,跟住屌 IMG_20211105_081640.jpg ,中出 IMG_20211105_080201.jpg 可能係人生最後中出
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

C-hing 係退休公務員, 請問你買左邊間醫療保險 ? 年費多少 ?

買左友ㄨ,靈活自願医保,年费萬七
無去搵大白鯊?  
看看
大江東去 發表於 2021-11-6 12:19
無去搵大白鯊?

做左药阉,tomboy,濑大妈閪,嘔,找大白鲨剩啜蓮!
再見,一路好走。
too heavy man, good luck
鬼畜輪姦 發表於 2021-11-7 04:40
再見,一路好走。

mmexport1636260612684.jpg mmexport1636188141031.jpg
看夕陽,意茫茫,人生冇希望,前路等死😶😶一 Screenshot_2021-11-07-13-53-31-895_com.android.browser.jpg
朱大佬, 你是一个成功的人呀, 有几多男人有你的经历, 吾系话想有就会有, "...玩下 酒帘,音乐厅, 去跳舞,玩舞女,池 女,房心,社女,鱼蛋妹 老来玩街头企亍北嫂,大妈,姥 姥..." 这都是凭着你双手创下的成功经验。人总有一天要退下火线, 不要妄自菲薄责备自己,这不是对错问题, 是人必经之路
回復 mtlrichter ##10 的帖子

人生不歸路,揾其他可做樂事,只揸不做都開心。💪💪
多謝師兄分享
樓主的經歷令人好唏噓
又老作
六十路重口味中出
grass2 發表於 2021-11-12 16:36
六十路重口味中出

中出年年中招,红屋仔医生要我見心理
grass2 發表於 2021-11-12 16:36
六十路重口味中出

中出中招,遗害

台灣硏究,性病会招致,我年年都中,咁就

攝護腺癌不容忽視! 經常這樣做中出,除中招外,危機!

有研究指出,不安全的性行為可能造成攝護腺癌,但確實轉機並不清楚,推測和感染性病風險高,可能導致攝護腺慢性發炎而演變為攝護腺癌。
stater 發表於 2021-11-10 20:58
樓主的經歷令人好唏噓

人生無常,唏噓!
當年新豪华跳舞三人组,我,我同期,我同期同学
我同期十多年前飲宴後不適,送院後,走
而同期同学,晉升做阿Sir,後不求做大Sir
退休後以攝影為樂,並在大学兼職任教,突看物不清,即check,。i腦瘤,自費數十私家手術,公家香港仔療養院中療養突就咁走左,
到自己!
mtlrichter 發表於 2021-11-8 00:18
朱大佬, 你是一个成功的人呀, 有几多男人有你的经历, 吾系话想有就会有, "...玩下 酒帘,音乐厅, 去跳舞,玩 ...

一生必經路,点解要行條咁路,我虛齡68:死人燈籠七十一,人生七十今日好平常,但望盡頭日,最好一睡不起,馬上風都唔錯
鬼畜輪姦 發表於 2021-11-7 04:40
再見,一路好走。

你行先,我跟

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:16