[MB男同性/同志(只服務男性)] 第一次同志桑拿

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一次去同志桑拿   
5 G( H9 Q# ?! K3 j0 o8 G今日心血來潮   膽粗粗一個去左   環境比想像中好4 r6 e6 C5 L' D  R; F
路經周圍望  心情好緊張  但又大開眼界   入房觀戰   有一對人搞緊5 k+ v. E% }! L: C( W% @
俾左條野個俾人吉緊個人含   睇唔清咩樣   但太興奮好快出左   
0 F5 L) x% U8 u( @( V- F再叫我換人屌佢   我話出完已經硬唔到   . l; n9 G. H$ v+ h$ T5 Y
之後沖涼閃人
/ P: F: T2 I6 [心諗咁易就可以同人搞野加出野   以後應該唔洗打j
6 O( V4 N5 p7 m3 m' q* y3 I: ~" Q有無人會經常去?
好正咁樣
邊間介紹下,我都未去過
好似好刺激咁喎!
hkabcd141 發表於 2021-11-11 01:42
- M( ?% U9 e  H- Q: k4 c* m% A第一次去同志桑拿   
; B! A6 g0 C, R& I) [9 F) S* B今日心血來潮   膽粗粗一個去左   環境比想像中好# V7 k0 h1 o1 V7 Z+ N" H( f1 s4 N
路經周圍望  心情好緊張  但又大開 ...

, \+ ]" ~$ L2 G  t. O  M師兄喺邊度有
( U7 G8 g1 g% ]+ w  w7 C. p貴唔貴
睇你寫都硬
去咗邊間?
我都想去見識下
精彩,我都想去見識下,可詳細講下流程,第一欢上去應該点。
要多D資料呀ching.. U' @0 j  t9 u: D
咩價錢?邊間?
/ R9 C  M6 G: u" `* k9 O4 }好想去見識下
師兄去左邊間
睇完硬左
去咗邊間?
m字頭果間   好似200幾唔記得  太緊張俾左幾錢唔記得   俾左賠士唔洗找- G$ m1 P! @4 f) U5 r
有無人再一齊去
睇你寫都硬,師兄去左邊間.地址?
On9hongkong 發表於 2021-11-11 16:03
8 J6 C! h3 \' x' D2 @精彩,我都想去見識下,可詳細講下流程,第一欢上去應該点。
" E2 C' j6 T0 g( M
俾錢  沖涼   搵人搞野  沖涼   走人  
回復 hkabcd141 ##14 的帖子
1 c; [5 t2 h$ k4 i" x; W0 [- ], C8 z
8 ]. \5 G& e  H) L* a睇你寫到咁,好想去試下
一次好的經歷
幾時再去?hk定kL?
hkabcd141 發表於 2021-11-16 01:35
6 q* Y# [* [! l& T6 J* U" F% F- x8 \" J" zm字頭果間   好似200幾唔記得  太緊張俾左幾錢唔記得   俾左賠士唔洗找( y( Z; o' {: n6 W% O/ p, u
有無人再一齊去
  y% p4 s/ Y9 I; ]
我有興趣吖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:21