[粗人粗語] 其實足浴店(spa)公價應該係幾多?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排沉迷去,一來感覺清潔啲,二來服務好過1仔。
但去咗好多間,間間價錢都唔q同。
有啲$600全套
有啲$800 全套
有啲$1100全套(加埋nuru)
其實大家又玩開幾錢?
冇公價架,就算係尖沙咀1千都有啲係全套有啲只係HJ

海鮮價!

我之前都好有興趣去玩SPA,但頭一轉就同我講冇全套(即閃),
將我滿腔熱誠熄滅晒,及後又發現好多相片中人並非真實存在!
師兄,我都係

一踏入左spa之後,都少左去1仔
1仔係保證開大,但時間有限
但spa場,有返45, 60, 90 分鐘
感覺抵d
同埋放工好攰去玩
600蚊1仔快餐 定係 600蚊45/60分鐘揼骨出個火

感覺邪骨個享受大d

純個人意見

以前多數 600/60 mins, 800/90 mins 餐
而家 600或以下嘅選擇少左好多

多數都 800 up

同埋多左好多掛羊頭嘅spa
根本唔按,摸兩下就開大
hajimede 發表於 2021-11-22 12:16
師兄,我都係

THis is due to no supply from China up to this moment.

Once the border open then the cost should going down.
回復 B-chow ##5 的帖子

Hope so

More girls more choices
More good deal
hajimede 發表於 2021-11-22 17:53
回復 B-chow ##5 的帖子

Hope so

Most of the Ching waiting for that day.
hajimede 發表於 2021-11-22 12:16
師兄,我都係

我都係同師兄一樣玩咗spa少咗去1仔
另一方面spa可以考車牌, 1仔多數無
唔知係唔係年紀大而家要車住先出到, 所以玩spa啱我啲
B-chow 發表於 2021-11-23 12:03
Most of the Ching waiting for that day.

I am actually a bit paranoid when that day comes. Who knows if that will introduce the next wave of covid cases.
回復 DICTATOR ##3 的帖子

我試過有一次問完有冇全套,開門條女話有咪入房。做到一半轉身果陣條女先話佢無全套其他女先有。
果下我真係火都來。
回復 hajimede ##4 的帖子

你同我諗法差不多。
1仔出1次+按兩三下最低600,仲要可能得30分鐘
但spa雖然貴啲,但時間都45分鐘同舒服啲
rrqqaazz 發表於 2021-11-24 22:52

我試過有一次問完有冇全套,開門條女話有咪入房。做到一半轉身果陣條女先話佢無全套其他女先有。

呢種情況基本上係會最撚火,簡直昆你入局,
通常幾條女駐守d場先會咁賴皮,
所以我喜歡單對單形式多d,而且我會先科水封住佢,廢事佢又後悔變卦!
回復 magicben ##8 的帖子

未必關年紀事嘅
每個人d開關掣都唔同
有d人可能少少刺激就夠出野
有d人可能要多d

我俾女錫lin會有feel
我有個fd話,女女唔可以錫佢lin,佢會冇左mood
人體奧妙
回復 rrqqaazz ##11 的帖子

我諗好多師兄都咁諗
先開左咁多spa

回復 rrqqaazz ##10 的帖子

呢d女

成個行業俾你搞彎哂
如果足仔價錢同spa差不多,咁就不如去spa,起碼間房都大的
其實足仔同尖咀樓上spa已經演化成兩樣唔同嘢
magicben 發表於 2021-11-24 17:33
I am actually a bit paranoid when that day comes. Who knows if that will introduce the next wave o ...

If you already take the Vancinne then sure do not afraid this Flu type virus.
rrqqaazz 發表於 2021-11-24 22:52

This is too bad to treat customer like this.
各位老手
小弟想知灣仔或銅鑼灣區有咩好Spa介紹,唔想中伏,或pm我吧

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 14:13