搵錢

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成長中尋找搵錢方法
1就係打工,簡單易明
2就是要有一個系統
3行動力
4保障自己財富

首先要擁有熟於自己一個系統,系統就分好多種類
1搵到貨源都是一個好好既系統
2分析比別人強的話,當然就是金融
3買好多被動資產
係要訓著每秒都是增加緊收入

但係全世界20%有錢80%無錢,這個是定律
好希望這裡有20%的人分享經驗
讓每人看到的都會變成20%的人

我每月都分享聽到睇到,讓大家談討,為了家庭大家努力
今個月想談討賭博,賭博會唔會做到搵錢系統,網上都搵到些數學家有成功個案
但弱小的我們又點可以研發到連係中學數學考試都緊緊合格既人,開發公式,統計學,要用好多人力物力先可能會有機會成功,所以賭博行唔通
咩系統   ?
去搶$
回復 右白虎 ##3 的帖子

就係想談討,發掘出來
qtwater 發表於 2021-11-24 22:40
今個月想談討賭博,賭博會唔會做到搵錢系統,網上都搵到些數學家有成功個案
但弱小的我們又點可以研發到連係中學數學考試都緊緊合格既人,開發公式,統計學,要用好多人力物力先可能會有機會成功,所以賭博行唔通

香港就做唔到,發覺賭波可以做對沖,發現都2.5球大細,但有好多公司大細都會2倍以上,咁既玩法就無得輸,香港就不可以這樣做,因為犯法,賭既想法就到些停止,入貨買賣,係90年代,找到平價貨源又或者係世界各地找到好用產品,現今應該上岸了,在這個年頭發現新產品,要有錢同夠快先夠人搶,所以點解咁多人選擇躺平是有原因,不要氣餒,行得一步就比人快一步,所以今個月談討買賣
回復 HKOXSEX ##4 的帖子

搶$,要睇時機,係無法律下是最好的方法,快,簡單,但無法律下有錢人就會雞飛狗走

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 03:55