[粗人粗語] 大家有無試過PTGF

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個月朋友介紹約左個PTGF plan
真係後生大學生同身材正。 但係好X貴 同埋揀客做

大家有無經驗分享下

質素夠,貴都合理,問題價錢同質素是否成正比,
但呢類咁含蓄我真係少接觸,我只關心插果部份,咩女友體驗目標客應該係毒男,
另外揀客做定揀客接先?
揀客接完全無問題,揀客做就叫佢食蕉,
真係毒男好恨接觸女人果類客就冇計啦!
回覆 讚好 不讚 使用道具

依家啲所謂ptgf 真心算數,貼錢買難受

要搏,睇運

對我來講太浪費時間
直接去spa算數,guarantee有得玩

啱啱約咗個過幾日 希望冇伏

無試過。即係等於睇到你呢張相咁,
人哋朱嘉望啱啱奧運會都幫香港出戰過女子劍擊㗎!
你就走去貼落個 PTGF post 度,
係真唔認得?定有心含沙射影呢?係咪少咁啲尊重呢?

然後,ptgf 啲示意圖咪週不時假到師兄你呢張咁,
求其揾一張,驚死啲客唔知係假相咁囉~
擺明搵唔到嗰個人嘅點幫趁得落呀?

Necro 發表於 2021-11-26 02:56
無試過。即係等於睇到你呢張相咁,
人哋朱嘉望啱啱奧運會都幫香港出戰過女子劍擊㗎!
你就走去貼落個 PTGF  ...

話時話
朱嘉望真係靚女到一個點

longbbb 發表於 2021-11-25 01:44
上個月朋友介紹約左個PTGF plan
真係後生大學生同身材正。 但係好X貴 同埋揀客做

小弟約 PTGF 只係抱住個獵奇嘅心態
食得 141 USB 指壓 之類嘅姐姐 / 姨姨多
自然會想食返啲嫩口嘢調劑下
至於小弟有冇中過伏
就梗係有啦!
不過 so far 都算幾好運,超過九成約到嘅都幾正
有幾個仲會耐唔耐 encore

俾人呃咗100車錢。你no show唔緊要,唔好要我喺街乾等呀

回復 longbbb ##1 的帖子

Thank you for your sharing. Please let us know more information.

朱嘉望,大隻

又貴, 條女又揀客.服務又無保證. 摶唔過

以前有。。而家郁下都3-4千。。又無乜特別服務。。又易跌錢。唔啱仲要比車錢。最衰係下面谷住谷住。。而家都唔係點去食。

如果你本身有d錢,外型唔差,風趣幽默好傾,識氹女仔開心
你去溝女就得

如果你外型又一般般,又悶
PTGF 都應該幫唔到你d乜,你唔係旨意佢全程主動打開話題,撩你講野啊? (好似等保險sales 先會 )

PTGF 係你去溝女,仲要advance payment

題外話,GFE (Girl friend experience) 係佢地好鐘意提起嘅賣點之一
有次去外地,叫女仔酒店上門,個女仔又係聲稱有 GFE呢個賣點
個次係同班男仔fd去嘅,我完事之後join返佢地食飯

佢地個個都好好奇咁問,點啊? 有冇女朋友feel啊?

我話有啊,好有女朋友嘅感覺,因為條女遲大到

十足十似約女朋友3點,6點都未見人

運動員係咁架啦

hajimede 發表於 2021-11-29 11:08
如果你本身有d錢,外型唔差,風趣幽默好傾,識氹女仔開心
你去溝女就得

講得非常好

都係呢半年開始玩,最近識咗個,揾咗佢兩三次,唉,沉沉地