查詢

名稱:闊別三年, 重臨D1
場所種類:桑拿
消費:$500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

重臨之前, 先要查詢一下嘛............

小弟日前由海外回澳, 這一刻仍在酒店隔離中, 預計聖誕前後, 才可去玩. 玩完再出簡報.

先請教以下問題:

1. 去D1, 要登記甚麼資料嗎? 真實姓名? 手機?

2. 萬一, D1當日有人確診, 我會怎樣? ( 這是我最怕的, 如果被老婆發現, 就仆街了!)

3. D1現在有國內囡囡嗎?

4. 澳門其他場, 現在有黑人, 白人, 日本妹嗎?

請各位師兄指教, 謝謝~~~
1. 應該唔會要登記資料既,出黎玩要登記資料D人仲唔轉頭走咩
我下星期應該會去,去完再答你

2. 咁岩斷正既,咪又住多14日酒店囉

3. 前面師兄講有,而家改返7日核酸,應該會多返D人落黎開工

4. 之前係帝濠見過有鬼妹,同韓妹,亦都有祖記,日本妹唔知邊個場有

如果有確診,當然要捉埋你去隔離啦!仲駛問?
小文brother 發表於 2021-11-28 23:34
重臨之前, 先要查詢一下嘛............

小弟日前由海外回澳, 這一刻仍在酒店隔離中, 預計聖誕前後, 才可去 ...

金仔可能食用率会好D,不過D1睇五啱可以走人。
如果不用登记个人资料,只要玩后离开了,即使有确诊出现,师兄都走了,应该找不到你吧?
回復 wongwingkin ##4 的帖子

其實我都未去過金池, 有機會會去朝"性"
回復 黄华德 ##5 的帖子

師兄言之有理, 希望不用登記資料
小文brother 發表於 2021-11-29 09:47
回復 wongwingkin ##4 的帖子

其實我都未去過金池, 有機會會去朝"性"

我都未試過,2~3年应該都去吾到
回復 小文brother ##1 的帖子

當然要留資料!為了疫情!
去吾到
回復 lkp627 ##9 的帖子

請問要留哪些資料呀?
回復 yynbcn ##10 的帖子

希望疫情早日過去, 師兄又可以來開心~~
建議師兄再居家自我隔離多14日再做做核酸再去玩
小文brother 發表於 2021-11-29 20:28
回復 lkp627 ##9 的帖子

請問要留哪些資料呀?

禾估應該系直系親屬或同住親友姓名,聯絡地址,電話,仲有你嘅僱主公司資料等!

防疫非常時期哦!
小智的比卡超 發表於 2021-11-29 20:49
建議師兄再居家自我隔離多14日再做做核酸再去玩

玩完水5水再穩陣D又自我隔離14日先返屋企?
不需要登記 外菜好多場子都有 比如帝H
回復 JESSON ##16 的帖子

多謝師兄告知!
昨日透過損友, 打電話問過D1

只需要健康碼
目前無國內囡囡

謝謝各位師兄報料及忠告~~~
小文brother 發表於 2021-12-1 11:42
昨日透過損友, 打電話問過D1

只需要健康碼

無國貨你仲去5去?
回復 我愛六六八 ##19 的帖子

仲係去, 鍾意D1囡囡嘅服務,
而且有好多美好嘅回憶.........

所以D1依然係我首選

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:38