[食家報告] 韓國2021年11月食家報告 - World마사지

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟由今年8月(2021年)開始就開始調職去韓國幫公司開拓業務, 咁可以順便係韓國欣賞下呢邊"風地人情" , 去周圍深入探索下呢邊。
時不時會更新我係呢邊玩過D乜; 本人係唔係韓文,  都係摸摸下, 同各位師兄分享下, 第一篇我會寫長細少少, 內容唔集中係點玩, 而係去既過程, 希望大家鍾意。

其實前面有幾站去過Kiss Room , 其他既마사지  (即massage) , 不過實在太垃圾, 呢一間去過3次, 所以我第一篇想寫一間我對佢印象好既先。
店內絕對係嚴禁影相, 我外國人尊重本地文化, 我係無影店內相。

地點: 江南 World마사지  (想要地址私我, 不過你係韓國先啦!)
外國人費用: 26萬
服務模式: 마사지 , 水床, ML
服務時間: 60分鐘

去到間鋪, 門口有個男既會問你係咪一個人黎!?
韓文簡單打招呼, 去到入面表明自己係外國人, 佢會揾個識簡單英文既人同你溝通。
會講價錢, 有咩服務, 知客會問你想要咩類型既女女, 同埋韓國마사지會好清楚同你講明係唔係韓妹; 相對香港果邊裝假狗好好多。
要講清楚要咩女女, 因為韓國人審美, 同埋香港人係有好大差別。 例如佢地講既slim 意思係好有身材, 想要瘦既, 你要講要skinny / thin.

跟住你係要100%比現金, 請準備好鈔票, 佢地門口都有一個ATM拎到錢。
比左錢先, 佢地會再安排人帶你上樓, 再去某某房門。
打開房門, 佢會問你岩唔岩; 唔岩既請reject, 佢地可以再安排。
但係呢邊既마사지, 除左你要點名, 否則係唔可以揀女女,  最多只可以換; 但換既次數一般就3次內, 除非佢比一D 唔係你要求既女女你。

我第一次去既要求係slim, 打開房門, 哇~屌! 著住條T back 褲, 高根鞋, 外型甜美, 高168左右, 但一睇就知戰鬥格既女女。 咁直接入房啦!
首先女女會食枝煙先, 問下OK唔OK, 問下飲咩飲品~ 咁我話 copy ( 커피 咖啡) , 跟住等女女食緊煙既時間, 我順便摸下抽下水, 摸下大比, 摸下腰, 完全無抗拒。
跟住就可以食殘廢餐, 女女帶我入去浴室沖涼 , 個浴室好大! 洗乾淨先~  要刷牙既!
跟住叫我蹼係張浴室床度, 就慢慢開始服務~  X 推 ~ 同埋kiss 全身, 有毒X , 好鬼正!
轉身, 跟住都係一樣~

起身沖乾淨, 去房入面既床, 就開始服務~ 戰鬥激烈既詳細我就唔寫...
比各位師兄留返D想像空間。

呢間去左3次, 我3次都係叫左唔同類型既女女, 第一次Slim, 第2次Skinny , 第3次short, 佢又真係比到我...  如果真係需要等既, 佢地會叫你去定一間房等, 唔洗你坐係大廳咁尷尬。
呢一間服務都算幾好,  不過附近有3間, 其中兩間因為疫情無開, 所以無得做比較。
整體黎講,  我係幾推薦既~

回復 Arshxi ##1 的帖子

Sofa Spot...

Thanks for the info~

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Arshxi ##1 的帖子

武肺封關,只能望梅止渴。

finally a new post, thanks for sharing bro!

Thanks for sharing

多謝師兄分享

Thanks for sharing

多謝師兄分享

封關前去過弘大附近既kiss room,
現在執晒未?

資訊勁正又有用

謝謝報告

nice report, thanks

多謝師兄分享
只能羨慕師兄

玩kiss room唔好有太多期望😅
師兄去玩呢massage 幾正喎!疫後有好地方都可以執晒要重新update,期待師兄更多既報告😃

多謝師兄分享

感謝分享,期待有更多的報告

冇得TRAVEL, 睇左當去左...
不過玩都要玩得小心D

thanks for sharing

謝謝師兄無私分享。

多謝師兄分享!