Fila spa 18歲學生妹幼幼靚女 NANA 令人欲罷不能

名稱: Fila spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B61686-尖沙咀-水療SPA-Fila spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同朋友係TST食完飯,見到新場 Fila Spa,就上去睇睇,

見到個18歲NANA,幼幼.樣靚,好鬼正⋯學生妹樣,皮膚白白滑滑~

身材係標準嘅黃金比例,見到都眼金金。控制唔到自己,即刻入閘

18歲NANA先安排我去沖涼,沖洗完幫我抺身,返上骨床~~

一次性床單,新場環境非常衛生.....NANA落足心機幫我推油按摩~

手勢都幾正宗,後生妹來講真心好手骨,手藝出色剛中帶柔⋯距話學過2年按摩

妹妹善解人意又好傾,感覺好舒服~~雖然我係肥仔,

但係感覺到好夠力;技術中上水準,起碼做到力夠穴準⋯⋯

P1-P2: 趴低,按鬆腰背,再到肩頸,之後推油...推完肩頸,腰背,最後雙腿

18歲NANA既按摩手法,同1般教練唔同,1般教練,以 “推” 為主,

18歲NANA則以陰力按落黎,力度唔重,會令你...好舒服 好ENJOY

P3 :封關2年都未食過18歲學生妹,忍唔住上套去馬,先女上由佢主導,

前後左右搖得好享受 ,把叫聲聽到好消暈,好享受咁,

我間中頂佢幾下爽到佢淫叫,周感滿足緊致,亦感覺妹妹有水流出,

頭先囡囡服待得我咁周到,小弟當然要用盡奶力回饋一下囡囡,

啪啪啪嘅聲音加上囡囡急速嘅呻吟聲喺房入面此起彼落,感覺到囡囡一路係享受緊,

越叫越大聲,最尾狗仔後推,要揞住囡囡個口免得隔離聽到,大家都好享受,

好快就俾距搞掂左,再次相擁入浴俾家用走人

這不到5呎的小女孩,夠秤未呀?衰11
感謝分享,歡迎搵客服預約
感謝分享
感謝大家
感謝分享
very nice figure thanks for sharing
回復 emailckc ##1 的帖子

多謝分享
多謝分享
Thank you for share
Thank you
歡迎大家預約😍
歡迎大家預約
多謝分享
多謝分享
多謝分享

Thank you so much
多謝❤️❤️❤️❤️