[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 偽娘MC

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚睇ViuTV戀講嘢,位嘉賓係偽娘MC,佢把聲真係正過好多囡囡
$ z! W/ z3 ?6 n! S1 Y1 Q, F5 c: H養到真係唔太差,真係搞到有啲衝動5 M6 r. H0 P: _- n
你可以試下約佢㗎, 不過佢鍾意肥佬喎, 而且記得著白色三角底褲唔好著boxer喔
algol 發表於 2021-12-2 06:33
% p$ d# r5 h+ s; j& M你可以試下約佢㗎, 不過佢鍾意肥佬喎, 而且記得著白色三角底褲唔好著boxer喔
6 c/ \7 x; p% o, O! d
佢好憎孖煙囪底
咩位置?時間?真心正
有聯絡方法可提供嗎?
algol 發表於 2021-12-2 06:33 0 u9 S  ~7 G& W
你可以試下約佢㗎, 不過佢鍾意肥佬喎, 而且記得著白色三角底褲唔好著boxer喔

* @+ {5 B9 \* }0 h$ K( x* h8 gC hing食過? 有冇包膠
kazaray 發表於 2021-12-4 14:54
9 |+ Z! n/ c% Y% ~4 N- U有聯絡方法可提供嗎?
& L& y* O* S6 j% j) G5 ~, V; a& N
佢響Twitter都幾active
algol 發表於 2021-12-2 06:33 ( v1 K1 n+ L5 U" w1 x, F
$ m- g6 R5 U4 X3 O/ n
我係肥佬不過我著boxers 😅
回復 magicben ##10 的帖子
' C, \! R+ H+ X+ [4 r: v: ~$ ^! B" Q) u
Me2…但如果有得約,我可以配合佢著白色三角褲。
你如果有入CD TG Group
& l5 I' ?' h) L3 B0 F1 P" u. A就會成日都見到佢同人吹水
回復 andrewgotohell ##12 的帖子6 @/ q, n% X$ H5 a3 f" U
- a8 x3 U7 y( k3 Z7 d' E% a4 a6 d! D
吹水only? 有無得約玩先?
iandbilly91 發表於 2021-12-14 10:58
0 x% P) }" x. L回復 andrewgotohell ##12 的帖子
: f( _8 T0 j2 Q0 z* d
, E/ E# d9 F4 \) s; t3 k6 |) T吹水only? 有無得約玩先?
, y! x9 r# {9 f: T9 X
你可以自己試試
/ s% ^0 t" Q+ S( c
  {# v$ S) T/ }; R. {4 ^* e+ S: f不過佢依D一定大把選擇5 [# P' a: ]5 |- @) J
一開始就諗住約既我覺得9成唔會理你
回復 andrewgotohell ##14 的帖子# C8 V, X" b8 O1 Q* c

6 K, x( Z4 N4 O佢都係自high自爽果type,唔係出來搵食果批。
我都想約佢。含爆佢。😋
古月仙人 發表於 2022-1-5 22:36 5 \' C, O6 G; x  X: x" I4 W3 r
其實佢好易約,你msg 佢ig/ twitter,有誠意少少佢就會約
' x2 F& M( r! H* {3 o& v: }. Z' S% R, L
9 T5 s9 u9 S+ ?( v* C, J4 ]佢基本上係公廁黎,係人都上得

- b6 _+ p$ @  _0 H$ W你約過?
想問吓古月仙人, 有誠意是否係開個價俾錢交易呢? 大約幾多錢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:01