樓主: magicben

[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 偽娘MC

古月仙人 發表於 2022-1-9 13:49
* ~; L& V. a, e: t% [! h佢唔收錢,本身佢就係一個好撚寂寞既人,你咪以為偽娘真係咁多人約先得架
$ J3 _% Y8 k3 l, C& N
! ~* u  E7 J* j0 w3 |( Y個個話想玩想玩,到玩果時就縮沙
: @- h. k0 r6 [; o( j. d& s
仙人仲有冇約其他偽娘的tips 🙏 謝
回復 andrewgotohell ##12 的帖子
) @, j: ?2 J3 m. N' s4 O; r
, @; o" ?7 G" `. R7 w/ f. Y師兄,有群可入?
回復 古月仙人 ##17 的帖子
! g) `7 w- t" R6 t; I3 |/ W& i, R" r9 G  P( T  U4 R9 G. k
師兄,有無ig聯絡方法?
古月仙人 發表於 2022-1-5 22:36 # _2 e8 k( w  j5 }. ~6 m" e3 n$ C
其實佢好易約,你msg 佢ig/ twitter,有誠意少少佢就會約8 N; s2 I1 P8 W- T

9 ]: N0 W6 V% @; f0 [8 F! }0 O佢基本上係公廁黎,係人都上得

A' b' v0 t: @( @其實我唔明點解佢成日要戴帽? 如果無戴會唔會無咁女性feel?
古月仙人 發表於 2022-1-16 15:33
0 Q5 ^; {8 e, n$ B+ e' ?$ X$ @% k因為本身就係唔靚,你見佢永遠都係得一個look
4 c0 C) {/ ]+ @: ]: o% o" X8 N
3 X. `: ~$ G0 p  j& I除左聲正之外真係好普通

) {! n3 F/ v# X; L1 e我覺得佢對腳太粗,小腿肌肉好太舊無女性美感
: t1 g7 B  ?8 v! D; I
回復 古月仙人 ##25 的帖子
) K) V% I$ C- Y1 K2 m! w  t! M/ @% _+ I6 g. N
佢其實都係Twitter 自娛,flirt下人,但最後都約唔到玩。
我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就無約過佢,因為我疫後無晒時間玩,所以無試過同佢傾,都是在群裡佢自己講的,以香港偽娘黎講佢都唔錯,但同真係好靚個d 比就真係差好遠,不過提提大家,香港好多cd都只是著對絲襪著條裙就當係女人,唔係講緊MC係話大多數CD都係咁,唔係你地睇開AV個D咁正,唔好對CD有太多幻想,真係想玩靚嘅就俾錢玩人妖。
joegobi 發表於 2022-1-31 13:43 + G, y4 p. {6 E6 q7 ~
我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就 ...
6 k8 m3 Z; G" x7 F" p! X- }
點樣可以揾到偽娘0 h/ W7 P4 J6 F4 Z9 b( W0 E
或者索嘅人妖?
joegobi 發表於 2022-1-31 13:43
+ d5 z3 n% z- Z# [" w3 ~0 U我都在偽娘圈打滾有七八年,佢話無乜人約佢,佢話唔難約但都係睇樣行先,同埋佢唔服侍人只會被人服待,我就 ...

6 B! S, I. Y  ?; K9 D“唔服侍人只想俾人服侍” ,即係連互吹都冇?睇到就唔想搵了(當然佢都未必啋鳩我啦)
古月仙人 發表於 2022-2-1 06:42
6 R3 Z- f' `7 a1 Y$ |' y; lhttps://twitter.com/sissyhkboy
7 q& H. ?0 K0 s2 H! s$ y
冇仙人你咁靚仔,約佢唔到喇
nwryv 發表於 2022-2-1 19:09
+ a9 _9 X; U, P3 d* `# U" G“唔服侍人只想俾人服侍” ,即係連互吹都冇?睇到就唔想搵了(當然佢都未必啋鳩我啦)

! Y2 \; y5 M( J* c4 }呢樣野我覺得都係睇佢心情,咁講對自己保障一點,唔想你有祈望,到時佢霖你乜都得,唔霖咪出完野散囉!
我覺得仙人講得有道理,佢咁鬼得閒成日自拍,應該都好空虛,加上又咩單身一年,師兄咪鼓起勇氣試下
回復 古月仙人 ##28 的帖子) G. _& }( l# ~9 M1 @2 P
/ C2 B; e8 r- f. {
叻叻!
% u) C4 `0 x4 _4 `, c7 z# ~  s' Z- `+ O# q1 x) h% N0 [: M$ Z4 K( `) F
但我真係約唔到,或者因為我唔入上水。
5 @3 ~5 |, T$ X* h0 ?) o1 s
. C! ^* I. g) X( Q3 @5 @5 L( O
師兄,請問呢d質數炮金要多小?Thy!
古月仙人 發表於 2022-2-1 06:42
& g  {0 l; N5 m( y9 ~9 h9 ohttps://twitter.com/sissyhkboy

& S& w0 \6 \- q0 i- I0 j點樣約到?) v" ]5 u" O" K3 |
就咁Twitter DM?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 21:34