[唱K-GF] 唔知近來高官乜環境

我記得有兩個Kitty

十年前個Kitty 係細粒可愛形的

早四五個Kitty5呎9, 下身較粗大, 後生, 皮膚較差, 後來做傳銷的, 為了呃蝦條我都幫襯過。

BTW 成個2021年其實高官加埋都係得十條八條女, 有時開門都得一兩條女返工

有個叫阿霞既, 肥肥地住大埔, 叫床聲好撚淒厲, 好似做左一陣就冇做

另外有個超級大波既Elaine? 身材真係頂好, 可惜樣就差D.

其實高官拆俾D 女既錢真係好少, 有好多一識得出去指壓或者一樓一就會轉場唔做

坦白講, 45分鐘冇限Q, 賺得$300, 係得晶晶呢D 搵錢機器先會唔介意 做左咁多年
用手機回應 partimehitman #21 的帖子

做高官有300已經較做指壓多幾十蚊,指壓好似只有260左右

是嗎? 可能指壓做多幾轉吧..... 畢竟高官可能俾客彈, 但指壓好少會彈。同埋一般來講, 高官D女質素平均都稍好於指壓既.....
回復 sanwang ##11 的帖子

安兒係咪夜班果個?食過2次,係好難約,好有痴女feel
回復 partimehitman ##21 的帖子

有D去咗做指壓同141,有D比人私有化咗,不過果陣高官真係性地💪🏼食過唔少好嘢,細粒果個kitty好玩得,Suki,apple,蘭子,雪兒,CK……….🤤🤤🤤仲有好多名都唔記得
用手機回應 mariohjj #25 的帖子

師兄有冇部份女女更新工作資料呀?想會一會佢哋,可否pm呢
冇啦,我呢2年只上過去一次😞仲要打怪😞
回復 Ilovejj ##26 的帖子

之前Suki去做水餃店做,雪兒比人私有化咗,其他就真係唔清楚
用手機回應 mariohjj #28 的帖子

雪兒只揾過一两次就冇做,真可惜
回復 Ilovejj ##29 的帖子

雪兒幼幼feel又有服務真係幾正🤤靚樣蘭子同CK😍😍果陣高官真係多到食唔曬🤣🤣
我試過最正係美斯,有無師兄記得佢?高官呢啲21號可以重開未呢?
用手機回應 djdarkfloyd #31 的帖子

美c至少七八年前啊!
回復 mariohjj ##30 的帖子

往事只能回味
mariohjj 發表於 2022-4-5 10:49
冇啦,我呢2年只上過去一次😞仲要打怪😞

只能日頭過去,上去9成打怪獸;無法約到C兄介紹過的名器,放棄高官
相頭最高係安兒,不過經常等死人
其次美C都好好,但係只得A~B Cup
服務最好係Suki, 毒龍口爆一定有
往事只能回味:月亮眼寶兒、高高瘦瘦健康膚色的菲菲
用手機回應 fanling4000 #35 的帖子

以上3位保守估計都過40,祝願佢哋順利上岸,生活無憂啦😘
回復 Ilovejj ##37 的帖子

Suki想當年好似廿尾三頭,初初食仲有D少女feel🤤不過嫩口一定係三寶,不過果陣三個都好難約
多謝分享
出世遲 俱住已

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-5 12:35