[粗人粗語] 好多講明色情免問

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

咁係唔係代表正經場定係冇野扑,只係打飛機?
色情,免問。問都唔洗問,問到出口就當你放蛇。
帶埋條女去,按完你到按條女,佢一路按你一路屌條女…… 無色情。真架,我係大陸玩過,香港都差不多掛。不過色情既重爽。
回復 dennle ##1 的帖子

真係正經場就連打飛機都唔會有啦
今日其實根本唔使你問
純粹揼骨唔搞咸濕野
但好多色情免問, 但包HJ

會唔會係暗示唔解甲?

其實真係唔係好明嫁,141唔係比人扑野既咩,可能個理解問題,如果係咁不如去搵金魚,141唔係一定係木魚咩
樓上骨好多都全套免問, HJ 限定
看這個 (我剪下來的, 想知邊個就PM 問我),  色情免問, 但有波推,抓龍筋....叫人如何理解....

類型:   上門推拿
年齡:   23
身高:   5’ 5”
三圍:    36E - 24.5 - 35
國籍:    陀地
語言:    國語, 廣東話, 英文
服務:    HK$ 1200 香薰推油 ( 60分鐘 )
( 歡迎外籍人仕 )
( 色情免問 )
其他:   服務所有人仕PD
簡評:    波推,抓龍筋,獨家手式,舒服得令人頓時忘卻煩憂, 而服務態度仲好好添。
bbd 發表於 2021-12-10 16:24
看這個 (我剪下來的, 想知邊個就PM 問我),  色情免問, 但有波推,抓龍筋....叫人如何理解....

如果色情免問收1200有冇人會幫襯先141,1200好高質啦下話
好多寫住免問但影埋咁多摟吊相 你話呢
1200文都免問?
回復 dennle ##1 的帖子

有小部分係真係正骨
其他嘅其實係揀客啫
阿囡想同你扑嘢就有 P3 喇
回復 bbd ##10 的帖子

係咪 SPA 嚟?
咁可能係 P2 場啦
dennle 發表於 2021-12-8 22:38
咁係唔係代表正經場定係冇野扑,只係打飛機?

我呢類一定係全套協會,幾時開始被做壞晒規矩就真係唔知了,
堅持全套先幫襯,咁個市場一定只會留下開大囡搵食,
唔開大係因為真係有唔扑野呢類人撐,好聽d就叫尊重市場,直接d就叫駁衰晒!
dennle 發表於 2021-12-10 16:32
如果色情免問收1200有冇人會幫襯先141,1200好高質啦下話

無得扑,幾高質都等於零,對住個mon打飛機起碼都有塊野睇睇!
~celtics10~ 發表於 2021-12-10 21:15
好多寫住免問但影埋咁多摟吊相 你話呢

真係好多都冇喎!我必定係科水前問好晒,冇就拜拜!
中途先問對自己無保障,我喜歡掌握主導權!
其實好多都得,只要入閘前問清楚
DICTATOR 發表於 2021-12-11 17:57
真係好多都冇喎!我必定係科水前問好晒,冇就拜拜!
中途先問對自己無保障,我喜歡掌握主導權!

我諗開頭無囉 去多幾次就解鎖
都係銷售技倆

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:02