[華南地區] 失敗的包囡,深圳大望村

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去布吉過二線麻乜煩,但係好鍾意係布帳摩摩揸揸玩下的波仔,然後先入房屌閪,但係當時時势布吉包夜都未敢,
當時吹水北上,開始有前辈吹食處,師兄吹包囡,食處一次幾千,尚话去窮鄉僻壤,包囡话二,三千,剛巧有件師兄話佢包條囡有幾件做開,话,厭,想俾人包,二千就得,
咪試下,地点
大望村,近沙灣,未過二線

(大望村位於深圳水庫東北岸,包括大望、新田、新坪3個自然村,都處於深圳水庫水源保護區內。特殊的地理位置賦予了大望村特殊的任務,多年來大望村為此做出了巨大的貢獻。1958年修建水庫時,大望村成了移民村,8個村合併成3個;水庫修好後,又要時刻承擔著保護水源的重任。據介紹,隨著深圳的發展,大望村已經劃屬深圳特區,但由於受水源保護的限制,許多工業項目在這裡不能上;同時,村里每年還要拿出大量資金整治環境。)
就咁上去相睇,一説,試Q合意,OK,囡,雲南,11对,俾低錢,租屋(租左另一師兄包囡三樓,楼上天台屋有條靚黑仔租左溝囡,其後两件成正果,正式结婚),買傢具,自己尚H K買左個彩电, 玩左两個月,年尾話回鄉,都送左唔小嘢俾佢,有條金鏈,當時未有手电,我都係用call机,只間有訊息,就新年期間,收到友人话:條囡返左大望,退左租,攞返按金,賣晒家具,彩电,
乜咁,上去睇下,問下媒人,話佢返雲南结婚,此後音訊全無,真七,失能敗!
當年身邊友人都有同類個案,不過兩星期後條囡走番嚟求原諒。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 三不作 ##2 的帖子

NO more this case nowadays...!

咁能好,
我就使左两萬,個時好能多錢,两個月人工,失敗!都叫包過囡

11歲多啲話返鄉下結婚 ?

deathbellho 發表於 2021-12-15 20:23
11歲多啲話返鄉下結婚 ?

十一对返鄉结婚

真唔真丫幾千食得到處

火箭升空 發表於 2021-12-25 05:37
真唔真丫幾千食得到處

卅年前,內地人工百零文/月,窮鄉幾千元就可起間一層泥磚屋,內地卅年前未性開放,出來做咪有賣豬,两年前我都係拱北食件揸二攤货,件囡真豬閪,如果唔係揸二攤,留你屌,二攤,百名內到,屌落真有泵次出入声

點解你兩個朋友都修成正果,你就咁失敗?係咪你對人唔好,仲成日逼人玩SM?