重磅消息....今日起至2022年2月1日,大自然大報復

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

重磅消息....今日起至2022年2月1日,大自然大報復,快廣傳出去

事源人類大殺生,每日殺豬牛魚雞鴨鵝,每日殺超過一億條生命,...大自然大報復,剛已有印尼7級大地震,....大鑊野陸續發生!!!

香港娛樂圈也有人死,一鑊接一鑊,至2月1日!!!...總之有極多人過唔到年初一啦!!!

12月頭,香港有幾單UFO報告,有片,去YOUTUBE....

跟住就有幾宗跳樓,交通意外,有4騎師墮馬,照計應該有大鑊野架啦
咁要睇清楚。
回覆 讚好 不讚 使用道具

有幾大先

回復 tamamaf ##1 的帖子

近日有幾宗跳樓,交通意外,有4騎師墮馬,照計應該有大鑊野架啦

今早世貿中心三級火,...冇人死,但都算中級嚴重

法國剛日有62000宗確診,...南韓7800宗創單日新高

補充內容 (2021-12-16 09:49):
英國78000宗,創單日新高

會有很大的影響

日本大火死27人,...多人傷

台灣傢俱廠大火,...暫未有傷亡報告

講到變咗末日咁

感覺上好似去翻2012年,有人預告2021年12月21日世界末日

西安大爆疫,已經封區封路,超市全部貨架被搶購一空,有搶掠有打交,唔信就去YOUTUBE,搜尋大紀元新聞網!

好乜勁啊...英國單日12萬宗,法國11萬宗,意大利57000宗

中國西安封城封路,...英國暫停飛香港機,...美國取消1600班飛機

您成日都講埋啲咁負面嘅嘢!不如正面啲面對現狀!不如您話俾我聽幾時世界末日!唔準嘅就唔好亂咁噏!

問米婆?

末日來了

精神病病房滿座

12月29日,法國一日18萬宗,美國一日51萬宗

同創新高,....TVB新聞報導.///,,唔係我作野

傳聞南韓前總統朴槿惠有精神問題,特赦在即,會唔會其中一塊拼圖?

2022年世界4大重要預言!印度神童預言疫症幾時完?外星人將會出現?
2022年1月2日 09:21
踏入2022年大家應該開心又緊張,因為已經對疫症抗爭足足兩年喇!每年一踏入呢啲時間就會出現唔少預言,來自世界各地唔同嘅「占星者」、「未來人」等,今日帶大家一齊睇2022年4大重要預言,下年年尾又睇下有幾多個中啦。

1. 印度神童預言疫症2024先完?

曾準確預測一眾國際大事嘅15歲印度占星學神童早前曾確切咁話疫情12月會反彈,事實證明佢又講中咗!根據佢所占卜,疫情要去到2024年先正式完結,如果照佢咁講大家個旅行喼真係可以再收埋多一排先喇!

2. 法國「未來書」話2022有行星撞地球?

法國400多年前一位占星學家嘅占卜書準確預言2020年世界會有大疫症出現因而爆紅,根據佢呢本「未來書」所寫,2022年太空會出現由火構成嘅火球並撞向地球,好多人解讀就係指小行星會撞擊地球呢!

3. 盲婆指外星人會擄走人類

已故保加利亞盲婆Baba Vanga多年嚟都因為準確預言多國大事而聞名,雖然佢已經過身,不過佢生前就預言2022年外星人會透過一顆小行星飛到地球然後落地生根,入侵地球並擄走部分人類!最驚嘅係呢個預言係對應到上一個「未來書」預言呢!

4. 英國預言家指2022年政局大亂

曾預言過多國大事嘅英國預言家帕克指2022年世界政局大亂,例如北韓金正恩會倒台,美國總統拜登亦因為能力不足而被一位黑人女性取代,巴西會出現政變,英國脫歐令歐盟分裂再到丹麥脫歐。Facebook及Google會因為嚴重金融危機退出市場,更因為稅收問題被控告。

唔係啊話?!

呢啲都係聽住先啦