[華南地區] 睇T V B無品遮面賤男指控COCO

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇TVB,有個賤男話自己商会会員,話件COCO商会溝佢 IMG_20211215_073812.jpg 同佢一齊,商会皆知一对,同佢屌閪又俾真軍內射,話大左肚先要15萬分手,玩咁耐,又話通街知,乜都抵,做得商会会員,唔係腦细,都高層,十五萬咪最多两個月人工,而家TVB唱鸠人,COCO係边個通亍知,咁唱成世,你就遮面,賤男 ...
COCO  算正,望正過我包條囡十倍,我用两個月人工玩两個月,十五萬等於當年職位三個月人工,聽賤男嗡玩好耐好能抵,而家咁遮面唱鸠人,賤男,咁質素,名氣,生插內射玩咁耐,十五萬好能少錢,咁唱人,COCO飲品死左,咁唱法以後搵腦细死,賤男,整死人,光明正大露真相面容指控人,賤男
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

吓!咁都得?人渣!

世界上边有免费,我搞的财顧,都係去下澳门,要俾幾千佢玩下老虎机,每年長供6。7萬,又買下基金,無澳門去,staycation住好,食好,四季,丽斯卡爾顿,香格里拉,近年尾又会幫佢買的细单,令佢夠數,依家唔揾,我咁,保險斗零都唔受,COCO都係啱啱卅,尚係姊姊gap,有咁質囡,肯陪我十個月,廿萬我俾,
人渣吃完靚妹,周圍唱鳩人,不知所謂,真下賤。
fancyman 發表於 2021-12-17 17:10
人渣吃完靚妹,周圍唱鳩人,不知所謂,真下賤。

件囡亦唔少嘢,但陪十個月,先要十五萬,唔多
我愛朱纷申 發表於 2021-12-17 18:01
件囡亦唔少嘢,但陪十個月,先要十五萬,唔多

咁十個月15萬又真係唔高,相反仲好抵
火箭升空 發表於 2021-12-19 13:43
咁十個月15萬又真係唔高,相反仲好抵

抵,有咁,俾我玩十個月再馬上風死就好
呢個價值得俾啦!
CPKELVIN 發表於 2021-12-24 19:20
呢個價值得俾啦!

女人話大肚,迫婚,分手
迫婚:玩咁耐,知佢底,依件空心!
咁就分手:但要錢,咪话落仔,補身,休息攞返筆
渣男,出得黎玩,點都要洗錢架啦!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:57