18報導

名稱:18
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早就知道上面啲人好撚煩,但係本住戰地冒險精神,我依舊沖左上去,入到去我已經搵個死位坐低,無奈都係受到一班阿叔阿嬸嘅摧殘,係咁摸鳩我叫我做工,真係要大聲喝7佢地先停手,跟住見到有個師傅工企左喺度一陣又走咗,完全係我杯茶,諗住叫嘢食飲杯嘢順順氣先,個師傅工行咗埋嚟,我抬頭一望,「仆你個臭街亞視嚟嘅」我心裏面果一刻咁諗,原來係第2個埋黎sell,我話想要返頭先個果,即刻閪面,女神登埸,問好價錢後馬上入房
入房後馬上抽水,真波真囉,個gap肥嘟嘟,一定好吊,沖涼波推水蕭指定動作,但值得一提妹子的眼神相當銷魂,值得細佬拎起碌鳩大大力ban落佢塊面度,點知女子越啜越爽,下下深喉,真係定力少啲都爆,上套後妹子瘋狂策騎我,對波又大又白又pink,我叫妹子訓係度,抬起patpat保持對腳向上,然後我坐喺個gap上面,此時細佬可以垂直90度直插子宮,一輪抽插,係高難度姿勢下完成
希望師兄多多支持細佬,有你嘅,一定繼續為大家發表報告

補充內容 (2021-12-15 10:02):
多谢师兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄就爽YY

你捉個越南師傅工入房屌?

收幾💰?

18啲師傅工年紀5細架噃!

回復 Kuen_Ah ##4 的帖子

$3000有找,我搵嗰個係短頭髮好撚淫㗎個樣
我一陣返去抄下有冇相先

澳門夜場小精靈 發表於 2021-12-15 13:26
回復 Kuen_Ah ##4 的帖子

$3000有找,我搵嗰個係短頭髮好撚淫㗎個樣

有相即刻加番分比你又點話!

回復 Kuen_Ah ##6 的帖子

冇問題,今晚即刻搵

18有咁正既C傅工,仲有D屌,有D難以至信。

師兄想問下十八現在揀女有沒SHOW TIME, 以前好多人, 企到个水池一圈

回復 KIMMOK ##9 的帖子

師兄,而家澳門啲桑拿場好少會似你以前咁咁多女俾你揀,而家一個場平均20個都叫好多女
大部份越南為主,佢哋走唔到同冇得走,佢地一走藍卡都冇,中國唔係冇,但係因為核酸問題成日改變嗰個出關政策,所以我估喺正式開關前,澳門都係會以越南為主力

回復 wongwingkin ##8 的帖子

師兄你好,可能我咁啱睇中嗰個真係我個type,正如一路向西嘅James話,見到人揀豬扒千祈唔好問點解,佢就係要食服務,不過我100%肯定我揀嗰件唔係豬扒,相我應該有,但係我嘅權限唔可以post出嚟

Kuen_Ah 發表於 2021-12-15 13:16
你捉個越南師傅工入房屌?

收幾💰?

1500,打飞机
3000,大活
感觉好贵

回復 HiJudy ##12 的帖子

其實貴唔貴真係見仁見智,老實講,而家搵條女入房都差不多2000幾,係我唔知點解上個禮拜去Boss,佢可能計錯咗數,$1000有找,不過嗰日我好趕時間,個印尼坐房安排我入房之後,我執完一劑就急急腳咁走,乜春都冇做,可能因為咁樣所以平咗
同埋講真,開show啲女感覺係成日俾人屌,但係呢啲大髀筋始終唔會係開show嘅時候俾人揀,所以硬係有一種越係食唔到越係要屌爆佢嘅感覺

澳門夜場小精靈 發表於 2021-12-15 19:08
回復 HiJudy ##12 的帖子

其實貴唔貴真係見仁見智,老實講,而家搵條女入房都差不多2000幾,係我唔知點解 ...

Yes,不过18里看到一个漂亮的越南,只肯1500飞机,3000让我找其他人。
你说的对,我也很想入她!

顺便问一句,Boss是哪家?

多謝哉!

多谢师兄分享

回復 HiJudy ##14 的帖子

波士芬蘭浴
兄弟我估你搵嗰個應該都係我嗰個,因為真係冇乜幾個可以
好一陣返去睇吓搵唔搵到相先

澳門夜場小精靈 發表於 2021-12-15 19:18
回復 HiJudy ##14 的帖子

波士芬蘭浴

第一晚去,有个越南的很漂亮,后面2次去都没看到她了
一般好像是3个,一个漂亮点,另一个稍差一点不过身材极好,最后一个就差点意思了!
金池的师傅工戴口罩不过按的舒服,18的师傅工颜值高,手法差些

回復 HiJudy ##17 的帖子

金池嗰啲你真係俾佢摸吓隻腳算啦
不過有條女真係好撚得,但係我唔記得工號

澳門夜場小精靈 發表於 2021-12-15 18:57
回復 wongwingkin ##8 的帖子

師兄你好,可能我咁啱睇中嗰個真係我個type,正如一路向西嘅James話,見到人 ...

可惜去五到

有無活動玩?