[粗人粗語] 有冇人同傷口中場食完飯佢先回去開工?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,算係我同傷口相處其中一件很甜的事,我收工搵佢,吊完佢同我食左飯先回去再返工。
仲有次佢直頭推左之後d客收工同我食飯,而家想起都算唔話得,果時先7點幾,佢當年平時收好夜。

個傷口都經常同我食飯,重請埋我
都真係好感動,一般都好趕
都明嘅

可能有下一個客
就算冇
抖下都好啊

我都係試過完事後
佢煮飯我食,同埋試過傾偈傾左3個幾鐘

我又真係冇試過喎,因為其實細佬我自己驚handle 唔到依d特別「友誼」,所以咁多年都係堅守「門前門後」兩個世界的玩法!一大步檻入門口,我就係鹹濕伯父加盡露自我暗黑一面,一出門口,就係充滿枷鎖的另一個我😮‍💨
兩個世界的人和事絕對唔會重疊。
食完尾圍去宵夜再返上去… 第二朝去飲早茶後再上去食頭圍奶埋西… 無其他佬味。
回復 折翼天使 ##5 的帖子

變到就唔叫佢傷口啦
回復 神之水滴滴 ##1 的帖子

泰妹就試過咁樣
陀北的話小弟只會食飯還食飯,幫襯還幫襯
免得沉船
神之水滴滴 發表於 2021-12-17 09:19
如題,算係我同傷口相處其中一件很甜的事,我收工搵佢,吊完佢同我食左飯先回去再返工。
仲有次佢直頭推左之後d客收工同我食飯,而家想起都算唔話得,果時先7點幾,佢當年平時收好夜。

試過佢收工送埋傷口返屋企~仲入埋屋搞野過夜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:03