[男仕按摩預約] 新女樂兒,質素高,服務好到不得了,吹奏功夫係一流級數

名稱: 樂兒
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/B62221-北角-樓上骨-樂兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女樂兒,呢個靚女身材正又白滑,樣子冇乜撈味,質素高,人又斯文大方,服務好到不得了;
有女友Feel之餘調情技巧又了得,估唔到新女都可以咁正!
樂兒 先為我DUP骨,佢手骨功夫好得,力水夠~
按落位置感好到,真係不得不讚吓咁靚女又咁好手骨,態度又好⋯⋯
邊同我吹水,但手上功夫無減弱;
夠晒專業,總體都DUP到我好爽好舒服,轉身比佢見到我條Jer扯到硬晒!
就好自豪咁對住我笑,梗係啦,美人在前,唔硬都唔係男人!
之後樂兒成隻小野猫咁,玩弄住我全身敏感位,輕巧溫柔,但感覺好激情,挑情手段令我難以忘懷⋯⋯
然後吹奏,我敢講佢嘅功夫係一流級數,深喉吸啜,吹到我有想爆嘅感覺!
急不及待帶套男上插入,洞穴緊窄多水,我成隻狂牛咁猛衝猛插!
玩一陣後,女女禁底我,用佢拿手猫式愛愛為我服務,真係正撚到呢!
未試過係唔係明白嗰種好玩法,今次真係忍唔住要射了,唔使5分鐘就比佢KO咗!
事後服務同樣細心,沖完涼出交家用,再抽吓水才走人,樂兒咁高質素,玩得又放又投入,一次意外收穫就係最好嘅聖誔禮物!

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:10