[MB男同性/同志(只服務男性)] 做女人

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

, @) H! M5 s/ ^& R, A* v0 W8 _* T& y
最鍾意著住女裝跟男人fun或做愛,喜歡做sissy女性角色,喜歡學女人做愛時反應⋯⋯
, M* i* o8 n7 }! ]3 z; U但本人非全cd, 沒假髮、化妝,希望冇嚇親大家。
/ w1 j  d- r$ k9 T+ e" R; g( t0 l# {. t% q
6833CC49-0014-40F6-90DA-8546A212FB91.jpeg BF7C79DF-76A5-44BC-99F0-8191FAEF08DA.jpeg 94DBC88B-8944-4FA4-B5DC-32D2EF63F293.jpeg 830A3DBD-E805-48FB-90C8-724EB3F93C9F.jpeg 28A6319B-B170-4E1E-BE95-BEF7E6BAFC23.jpeg
好正喎,約唔約出黎玩下
好吸引~
幾時玩?
已經好正了。想買多d性感內衣褲給你穿。
回復 cici_chan00 ##1 的帖子
' G, J* _" G7 G6 X( q- n% C" Q, a6 p* q: F7 n
點搵你傾或約出來玩?
回復 kaikakaika ##7 的帖子! q  ~5 x8 N4 P
0 i+ X$ y' Y/ o# q  g7 x: g
hi, 已pm了你
以前我都有著女人衫扮女人,不過係大姐姐叫我著既,重幫我化裝..... 然後帶我去群抽扒地,屌完師奶又比阿叔屌.  
& M, \2 l8 i9 P! F) ]' Z8 A# F. A. c  _$ V$ F# y7 B
後生時玩過扮女人揸兩個轆,手臂貼埋公仔紙, 著件 see through 睇到波網既 T 裇… 真係幾多人追… 有次有條仔載住條女由灣仔追到入石澳隔離個大浪灣先停低吹下水,後來一齊玩左大半年。
好sexy.
好sexy啊,可以點約出嚟玩
好鐘意。想和你做
會出來玩嗎?
好吸引,想約v7 leung9969
好吸引。好像從后插你。点约你
回復 cici_chan00 ##1 的帖子% F0 N8 E  e- o5 Q

6 }. w0 Y. O" p1 B5 H4 p0 u; }超正啊,同你做爱一定很爽,能约你吗,我都喜欢著女装内衣,pm我加V7
Thanks for sharing
想引死人咩 可以點約你?
可以加我Wechat 嗎?0 D: S- S6 M, ?+ M1 \
himspiderman100
好正呀!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:42