[男仕按摩預約] 高質世界波可可#莞式全能服務

名稱: 世界波⭐️可可⭐️
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-世界波⭐️可可⭐️.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天賜豔福,試咗高質世界波可可,靚樣銷魂,標緻迷人,渾圓堅挺靚波,身材玲瓏浮凸,有腰有羅;入房後,可可熱情招呼,紅唇笑容燦爛,兩眼水汪汪,笑起來好有親切感#

即來深情擁抱,身材又正,曲線完美,大家好似久別重逢嘅情侶咁,按住佢瘋狂勁玩,不斷抽水,上下其手,好配合;幫我除衫褲,服務一流,好似幫皇帝咁幫我前後上下沖洗得好乾淨,Body Massage,水中簫,等一系列嘅服務,正爆#

抹乾身上床,沖洗完上骨床,可可服侍我趴低,俾足心機幫我按摩推油;開背有力有手勢,手勢梗係唔使講,正宗手骨, 技術好掂,功架十足,逐步逐步按到我全身都鬆曬,真係好舒服#

按鬆之後,推油都一樣咁正,絕對係專業技師水準,服務做到足,絕唔馬虎,推到我無晒疲勞!正!可可使出莞式全能服務,性愛十八式無所不能,全身主動波錫lin,前奏好夠投入,奶春袋啜波子#

銷魂毒龍鑽,搞到我好有feel,環保吞曬成碌,吹簫好勁又好鬼舒服;橫瀨直啜,用淫眼望住我刺激地吹到雪雪聲,真係少D定都唔掂,吹到碌鳩係佢喉嚨膨脹得又粗又硬#

然後上袋到主菜,女上體位,腰力超好,水簾洞又窄又濕,細佬出入無比順暢,囡囡更加投入肉緊,不斷換花式,加速衝刺,爽到佢瘋狂大叫,超好好拮,加速快推,經過10分鐘嘅激情攻守#

最後推車啪啪聲西水長流,出盡全力衝刺,尖峰時刻叫佢含住環保口爆,玩埋事後簫,好值得再試!推介比各位師兄#
回復 Dickyliu ##1 的帖子

Thx tuz thx
回復 Dickyliu ##1 的帖子

多謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:51