[唱K-GF] 黑店金麗X

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次真係要出個貼吊吓依間黑店,希望睇到此貼Ching 小心唔中伏,間嘢係旺角近奶路臣街,一幢有兩間, 二樓三樓,金宮X同金麗X, 其實兩間同一老闆,不過我去開都係三樓,依間嘢我都幫親開三幾年,玩法同一般K壓差不多,女都係中女同北,以前耐唔耐都有一次半次好嘢,但近一兩年已經差咗好多,疫情前後我都冇去過,只是前日中午約咗相熟另一間埸玩了一陣茶仔,之後無嘢做經過就上去坐吓,咁耐冇去希望有D好嘢,其實當時我在上半場已飲唔小,有D小醉,所以唔係太怪獸我都可以接受到,好了,去到都係搵翻相熟大班叮X, 坐底都係帶女,順便同我講加咗價五舊一粒鐘,我心諗都黎到就坐吓,就算唔啱都係一千幾百當知道翻依間嘢近期質素如何,第一part 到門口我已經話唔使入嚟,樣衰到一個極點,我小醉都比佢嚇翻醒,到第二個入黎都係三十中北,様一般,好啦,飲多兩杯玩吓都真係飲唔到,未問枱我都話埋單上房啦,則係半個鐘到,張單攞到黎千八,雖然我有小小醉但都覺得唔係好啱數,所以叫大班查單,點知佢話千八係包埋女加時鐘房錢,其實我都覺得貴,不過都費鬼事同佢計個三幾百,希望條女服務態度好D就算,上到房一齊沖涼後我就訓係床上,有D累所以瞌埋眼,點知等能咗差唔多十分鐘條女仲企係度玩手機,我就話亞女,涼冲完都兩三個字,妳仲企係度玩手機,佢話見我累累哋咪由我訓,我話我無訓只係等妳,我累妳都應該過嚟陪我唔係企埋一二便,我比坐錢㗎喎,點知佢話唔滿意佢可以走,吓,錢比咗冲完涼嘜都冇做過話走,咁既環境,再爭論落去都無謂,所以我馬上著翻衫落翻去搵大班投訴,講完條大班話比翻女錢我,吓,我坐咗半粒鐘一條女你收能咗我千八你話比翻肉金我,咁則係幾多呀?個大班出能咗去成十分鐘都未翻,我走翻出去問咁依家點能樣計,佢只係話唔好意思依依哦哦但從無講錢,最後我都冇再講,我只係同佢講我嗰千幾蚊當跌能咗,以後冇幫親!
出此貼希望大家小心此店,生意唔係咁能様做,雖然疫情生意難做但都唔好搵9客笨七!各位Chung 睇路,希望2022 玩得順利!
今时今日噉嘅服务噉嘅态度噉嘅质素叫佢食c啦。
就係疫情啲生意先唔難做⋯ 哪怕佢亂Q咁計鐘錢⋯
一日未開關,大把麻甩佬去唔到澳門/大陸玩⋯
當尻痕時自然就會肉隨砧板上任佢劏⋯
你睇吓一開番關可以自由出入境時⋯
啲場靜番時⋯ 啲女同大班啲面口仲會唔會咁西?
祝師兄下次好運

出黎玩得多,多多少少實預到呢dL樣,

新一年祝師兄行運一條龍啦!
師兄中午去咗邊間茶仔?
擺明黑店一間

直接俾錢條女好D,
好過經个場
多謝分享
多謝分享,記低呢間黑店。
仆街西場,等執啦
回復 bbben ##1 的帖子

多謝師兄分享。
支持公開黑店!唔好長喲PK
千8點計都計唔到,CLS
多謝分享
就係因為疫情啲撚樣返唔到大陸滾,攪到依家啲溫馨場鬼死咁旺,但係咁嘅服務態度真係好L仆街!一定唔可以原諒!推爆佢!
所以我最支持明码实价嘅场。
一直企硬 發表於 2022-1-3 10:13
就係因為疫情啲撚樣返唔到大陸滾,攪到依家啲溫馨場鬼死咁旺,但係咁嘅服務態度真係好L仆街!一定唔可以原諒!推爆佢!

疫情停咗一排要搵翻D,我明,依D埸嘜嘢質素我都知,玩咗依D埸咁耐嘜嘢收費我心裡有數,比你收能咗我千八最小都交小小功課,真係唔好當人儍仔,何況我都叫做熟客,佢咁能樣做生意我咪冇下次,只不過上黎分享下希望其他人唔好中伏!
iamstephenl 發表於 2022-1-3 11:41
所以我最支持明码实价嘅场。

其實玩開佢點收費我好清楚,張單一定收能貴咗,不過當時有小小醉諗住比多三幾百無謂再駁,但諗唔到佢哋當我水魚,熟客都唔放過!
熟客都唔放过,以熟卖熟,离晒谱。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:28