[尋人] 立信楊采妮

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

十幾年前面了,估計上了岸
變咗楊采尼姑

立信成十幾年前嘅事

就算真嗰個采妮都就50歲
立信年代好好玩,記得有個咁既名,有無幫襯過就唔記得,果時後生,屌完呢個過隔離或上落樓又屌過… 高矮肥瘦,大波多味任揀,雙飛又有,重有個 SM 怪女。唔記得立信定華豐,有個屌完,問我點去火車站,原來佢話比人呃黎既,想我帶佢去火車站返上去……
seafoodfans 發表於 2022-2-8 04:17
立信年代好好玩,記得有個咁既名,有無幫襯過就唔記得,果時後生,屌完呢個過隔離或上落樓又屌過… 高矮肥 ...

咁搞笑

唔搞笑,果個年代,真係有大陸儍婆唔知道落黎做雞既。我應承佢,但話前後腳行,跟著佢執野,我著衫,都未著好已經有個公仔佬有鎖匙入黎,無同我講野… 佢背住我時我同條女做手勢話下面等佢…… 等左十幾分鐘,我過對面馬路再等左陣唔見人就走左。

佢老味,應該裝左無線咪聽到。後來聽講有 d 裝埋針孔鏡。防打劫走路,重可以擺上網…
seafoodfans 發表於 2022-2-8 04:17
立信年代好好玩,記得有個咁既名,有無幫襯過就唔記得,果時後生,屌完呢個過隔離或上落樓又屌過… 高矮肥 ...

果時我試過系立信洗樓,見到個掂嘅囡囡但冇入,行返轉頭但佢就反左牌。之後我求其食左件,到我走時剛剛見到佢出黎掉垃圾,我望下佢,佢又望下我,仲電左我一眼,我即刻問佢得吾得閒,佢話 ok 啊,之後入佢房做左 2 Q。果時後生,可以短時間玩 3 Q。而個囡囡後尾搬去香賓,之後又搬去發利,一路 keep 住玩直到佢退役話返大陸嫁人,最後幾次約出黎食飯,仲有上左佢屋企 FOC 中出,後尾我去旺角上去 Choice 驗血。
往事只能回味,咁又咁多年,依家微信見佢個仔都十一二歲了。
回復 一蚊仔 ##8 的帖子

佢地有好多唔同故事.... 上岸祝福佢。有佢地我地多左 d 回憶,我發過個夢,死左,下面個官問,點解唔娶老婆生仔呀,有呀,走左佬,你好窮養唔起? 唔係呀… 咁第日邊個燒錢落黎比你交稅 ? 雞囉,老婆走左我成日叫雞,有雞話佢日日燒紙,當有 d 燒比我…… 真既,真係有女咁同我講,當時感觸到想喊。
seafoodfans 發表於 2022-2-11 23:45

佢地有好多唔同故事.... 上岸祝福佢。有佢地我地多左 d 回憶,我發過個夢,死左, ...

冇嘢嘅,人生在世沖沖幾十年,過得自己過得人,開開心心就夠了。
回復 一蚊仔 ##10 的帖子

就是…
seafoodfans 發表於 2022-2-11 23:45

佢地有好多唔同故事.... 上岸祝福佢。有佢地我地多左 d 回憶,我發過個夢,死左, ...

咁特別嘅,個夢。。。
seafoodfans 發表於 2022-2-10 01:57
唔搞笑,果個年代,真係有大陸儍婆唔知道落黎做雞既。我應承佢,但話前後腳行,跟著佢執野,我著衫,都未 ...

以前上面真係好窮,消息又唔靈通

每個年代都有年代地標,
立信一定係90年代玩家的最佳回憶,
唔夠精用的年代!
seafoodfans 發表於 2022-2-10 01:57
唔搞笑,果個年代,真係有大陸儍婆唔知道落黎做雞既。我應承佢,但話前後腳行,跟著佢執野,我著衫,都未 ...

如果逼良為娼就緊會裝鏡頭啦!以前馬檻一向有呢個習慣,都唔算秘密!
singsingwong 發表於 2022-2-13 15:01
咁特別嘅,個夢。。。

天生要走叫雞路線,人才
有個阿嬸叫自己做皇妃
Hakkinen 發表於 2022-3-16 22:04
有個阿嬸叫自己做皇妃

佢未封皇妃前幫襯過.... 都玩得幾激。
DICTATOR 發表於 2022-3-16 21:36
如果逼良為娼就緊會裝鏡頭啦!以前馬檻一向有呢個習慣,都唔算秘密!

馬欖由你上樓梯就睇住你,房都有就唔知… 有段時期好玩到暈,個個姓金話係韓妹,有次咁啱四仔放緊口爆吞精,我問條女咁玩得唔得,佢話假既,果 d 係奶黎,拍戲日日屌邊有咁多精… 我講笑話咁你榨 d 奶落去咪得囉…… 佢哈哈大笑叫我揸佢波睇下有無奶出,有就同我吞… 奶就無出到,不過射完佢一口含落去吮,重張口比我睇,真係吞左 d ... 有次叫左個陀地,忽然響鐘,條女話查牌叫我快 d 著衫,一開房門差佬已經企係度,條女坐係床,我行出去又無阻止唔比走… 落去茶記坐完上番去再續下集,因為留低左眼鏡,條女重幫我收起左… 上下集加埋都係收一集錢.
seafoodfans 發表於 2022-3-16 22:41
佢未封皇妃前幫襯過.... 都玩得幾激。

唔知道而家重有冇做

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:59