樓主: viviantaiwan

[尋人] 立信楊采妮

大家都差唔多同期出嚟浦!果時去佐敦,多數去立信同后來華豐,反而少去福樂。立信因為有間佛堂,所以有人話有果d野,尤其係樓梯。後來成日去華豐,因為個出名USB 7H3,瘦底大波,手骨麻麻,但其餘好正!往事只能回味
seafoodfans 發表於 2022-3-16 22:41
佢未封皇妃前幫襯過.... 都玩得幾激。

師兄皇妃名耳聽過,好似話吳君如金雞靈感有少少囡囡原形。

不過好奇點激?
Tongchan1 發表於 2022-3-17 01:06
師兄皇妃名耳聽過,好似話吳君如金雞靈感有少少囡囡原形。

不過好奇點激?

我幫襯係早期,果時佢係我第一個遇到好多假鳩道具玩 SM 既雞,係先比佢綁著,灌腸,屌屎眼,打賓州打屎忽,滴臘… 然後屌佢,屌完又比佢插屎眼玩賓州玩到前後再爆,射到腳軟… 後來聽講佢搞到好大個 party ,好靚裝修,又有靚女徒弟,自封為妃, 我無幫襯過。.....
seafoodfans 發表於 2022-3-16 23:34
馬欖由你上樓梯就睇住你,房都有就唔知… 有段時期好玩到暈,個個姓金話係韓妹,有次咁啱四仔放緊口爆吞 ...

你年資夠唔知有冇試過北角英皇,以前二樓有泰妹,我試過唯一一次差佬查就響個度,我心諗如果差佬趕我走我好唔好發作?錢俾了未插,但其實主要查條女有冇過期,之後繼續,不過聽講真係有客人被請走過
vaderhk 發表於 2022-3-17 00:00
大家都差唔多同期出嚟浦!果時去佐敦,多數去立信同后來華豐,反而少去福樂。立信因為有間佛堂,所以有人話 ...

03開始玩的應該見証到網媒掘起,我再早點,係睇報紙圈底年代,
華豐07年5樓有件女好掂,叫cherry唔知你有冇試過?做唔係好耐,
會揀客,佢同我講話如果望到個客樣衰會唔開門,可惜太早消失,值得懷念的囡囡!
seafoodfans 發表於 2022-3-16 23:57
佢封左信國皇妃都至少十幾年,佢話自劃疆界,重有徒弟助陣… 我唔敢去啦,驚比佢打殘。佢比賓樹姨姨重早見到廣告。

騎呢界最出名一定係「一舊水」
DICTATOR 發表於 2022-3-17 09:26
03開始玩的應該見証到網媒掘起,我再早點,係睇報紙圈底年代,
華豐07年5樓有件女好掂,叫cherry唔知你有 ...

我初出道係大概九十年代初,睇東方日報d分類廣告,去襟鐘,有一段時間玩USB 多,好多中女係大場例如嘉麗華出嚟,按摩得又玩得,之後開始洗樓玩141,最初香檳只一兩層,得幾條女,好多陀地😁
vaderhk 發表於 2022-3-17 09:59
我初出道係大概九十年代初,睇東方日報d分類廣告,去襟鐘,有一段時間玩USB 多,好多中女係大場例如嘉麗 ...

報紙仲有天天,通常花時間抄底附近區域,一路殺上去,
因為無樣估估下,撞到比想像中高質都幾過癮,
陀地以前馬檻都多嫁,90年代初出道應該都受惠到,
印象比較深有一次,見到條女幾掂,就同個keeper哥哥點名,
肥仔的阿善(好記得),結果坐出面等了兩粒鐘,唔知係咪老闆娘出聲,
呻一句,個個客都咁就食蕉啦!所以真係多謝keeper哥哥的仁義,
最後條女知道我等咁耐,好感動非常用心服務,走時仲專特等我,
但我當年仲係道行淺,唔識食住上取聯絡,回憶永遠是美好的
DICTATOR 發表於 2022-3-17 11:07
報紙仲有天天,通常花時間抄底附近區域,一路殺上去,
因為無樣估估下,撞到比想像中高質都幾過癮,
陀地 ...

其實係大概1989-90年開始玩,有玩馬欖,由旺角玩到深水埗,果時有好多陀地同埋有時有馬拉妹,樣靚身材正仲識廣東話,間吳中有陀北新移民,但不多,而且試過都麻麻!后來企街都試埋,果時好多泰妹,尤其係泰北,好正!

以前環吹係必然,聽講好多可以無套做,我唔夠膽試!

到九十年代尾二千頭,開始搵到d$,有期常去尖沙咀大場按摩,差唔多二千落樓,手作仔加body,玩悶左唔刺激,去試旺角新興大廈果d桑拿,雙飛當然係C餐,畢生難忘⋯⋯果時后生乜都玩吓!😄😄
vaderhk 發表於 2022-3-17 12:58
其實係大概1989-90年開始玩,有玩馬欖,由旺角玩到深水埗,果時有好多陀地同埋有時有馬拉妹,樣靚身材正 ...

以前d女出來做係靠食避孕藥
果時A屎都未流行
所以叫雞都貪新頭圍,尾圍都話係屌人d精
講真,打過真軍d女都無咁囂,因為心理上會有些少臣服感
DICTATOR 發表於 2022-3-17 13:27
以前d女出來做係靠食避孕藥,
果時A屎都未流行,
所以叫雞都貪新頭圍,尾圍都 ...

有見地👍👍👍👍
DICTATOR 發表於 2022-3-17 09:30
騎呢界最出名一定係「一舊水」

一舊水太出名啦,唔敢同地盤佬爭… 北角泰妹,係咪馬寶道。再早期 d 深水埗有白泰妹企街,其中有 個個波大到走晒出黎… 我就日日收工經過去幫襯過好多次,因為佢唔止波大,個西會吮住條鳩.
seafoodfans 發表於 2022-3-17 15:25
一舊水太出名啦,唔敢同地盤佬爭… 北角泰妹,係咪馬寶道。再早期 d 深水埗有白泰妹企街,其中有 個個波大到走晒出黎… 我就日日收工經過去幫襯過好多次,因為佢唔止波大,個西會吮住條鳩.

英皇中心,果時未有網媒,報紙年代!
今夜真欄拍拖報,最抵買的組合。
果時都成日去立信洗樓 食過好多冇記名 有個B嫂好有名🤣
288 發表於 2022-3-22 23:58
果時都成日去立信洗樓 食過好多冇記名 有個B嫂好有名🤣

記得,聽講都好多熟客,洗樓見過樣,但無入
B嫂ok嘅 係冇乜波🤣

B嫂後期好似過左去新興
立信 通常都係記得B嫂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:48