樓主: viviantaiwan

[尋人] 立信楊采妮

一蚊仔 發表於 2022-2-11 13:29
果時我試過系立信洗樓,見到個掂嘅囡囡但冇入,行返轉頭但佢就反左牌。之後我求其食左件,到我走時剛剛見 ...

C兄,佢係咪叫Bobo?
見到咁多師兄,講起立信華豐,我都好緬懷下!
記得細細個初出道,我係睇報紙啲分類小廣告玩起;之後就落太子日日發玩東北妹、韓妹;之後到情網吧年代,落去溝靚妹仔;同時亦都有開始上上面唱鹹K玩235;到後來東莞興旺咗就上長安、常仔、樟仔莞城玩選妃,到宜家...直情收L埋山,做好老公、好爸爸,三、四年無出去玩過囉......
果個年代,佐敦橫街都多嘢玩,白加士街康寧、南京街高基、南京大樓、庇利金街、仲有德興街,而家冇晒喇,剩返庇利金街得返d老肥泰妹響度
立信我識得Mimi(新疆妹) 同心潔, 大約係董建華做特首的年代

心潔早幾年(已經林鄭年代)仲有係太子開工, 我屌左一次, 嘩老撚到鄒晒皮, 我諗佢一定已經過左五十歲

BTW 三街陀地, 有冇前輩屌過曾經好出名的CoCo? 好似係青龍女, 真名叫阿冰???
partimehitman 發表於 2022-7-6 21:59
立信我識得Mimi(新疆妹) 同心潔, 大約係董建華做特首的年代

心潔早幾年(已經林鄭年代)仲有係太子開工, 我 ...

經典啊
立信欣欣, 應該都好後期下
返食過個十次以上, 過夜雙鐘都有.

往事只能...
果時好玩到都唔會想溝正常女… 有次屌完個叫做識得既話佢陣間去深圳,叫一齊去玩… 靚女叫到無話唔去既,同佢去白加士街間藥房唔知佢買乜春藥,跟著有第二條女係果度落黎同佢傾偈,然後又話去… 三條友上左去先食野,卡拉 ok 後上房,第二日到黃昏至去食野按摩,癲左三四日.... 記得一條女個真名,另一個連樣都無印像,  只記得佢潤我話我 d 精好味左… 因為射到像水咁清。

條女係立信同一隻相熟既去食飯,佢叫埋幾隻一齊去食叫做識得掛,果日去按鐘按到佢,比佢拉左入去...... 後來都同佢斷斷續續玩左幾年至失散。
懷念立信,華豐

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:37