[英倫三國] 英倫搵女分享(2) 玻利維亞妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回: https://141hongkong.com/thread-2600871-1-1.html

第一次衰了之後, 休息了幾個星期。我總結出一點經驗: 第一, 沒有露臉照的不要約。雖然, 露臉都可能是照騙, 但總有個譜。第二, 英國本地女人不要約。老實講, 英國不以美女著稱, 而且, 陀地有著的是溢價, 因為陀地出來做, 是冒著被人認得的風險。在香港, 同樣質素的陀地和北妹, 陀地都收貴D啦。因此, 收你一百幾十鎊一Q的英國妹, 若非質素很差, 便是道友, 總之一定有些問題, 最好避開。

不過, 若不選英國妹, 剩下的主要就是東歐和巴西妹。東歐妹出名冇禮貌, 又唔識英文, 冇服務。而巴西妹, 香港時已經屌過, 唔係特別喜歡。因此有幾個星期, 選擇不了出擊的對象。

有一次, 在自己住的城市, 看到一條女, 國藉是玻利維亞。心想, 未試過喎, 博一博都好。於是text她, 約了晚上見面。

去到, 是唐人街附近的排屋。她在電話中告訴我門口密碼和房號, 我便進去。其實到最終, 我都不知道這些排屋究竟是住宅還是旅館。

入到房, 條女只係著紅色胸圍底褲開門。同相中相去不遠。一般南美妹樣, 稍熟, 可能近三十歲。但外型好好, 大波, 可惜中超。英文OK, 佢話半年前來英國時只識簡單英文, 但半年來, 又接客又睇netflix, 已經可以作簡單溝通。

先俾錢, 後沖涼。由於條女不是英國人, 因此要俾現金。名字叫Victoria.

出來, Victoria先同我massage十分鐘, 手勢一般。大家傾下計, 態度友善。轉身, 以鬼妹來講, 前奏都算OK, 周圍錫下, 再上套吹奏。同香港141、指壓D音樂家比就肯定冇得比啦, 將就下。

上馬, 條女都算合作同投入, 都玩足晒三個體位, 最後狗仔式狂推出野。一句到尾, 好屌。

Victoria同我講, 佢地都係由Agent安排開工, 時間地點冇得自己話事。不過, 因為佢D英文都麻麻地, 都只係講到咁多俾我聽。其他時間佢就會講下屋企野, 8個兄弟姊妹點樣之類。

不過, 覆message就唔係Agent, 係真係佢本人嚟既。咁後來我又約多佢一次, 佢表現得都好開心, 我就extend左做雙鐘。銀彈攻勢, 加上我又用絕招 – 用強勁既臂彎抱佢上床, 成功考到車牌。呢Q屌左成十零廿分鐘I think, 龍舟掛鼓都出埋。最後面對面壓實佢車住出。完事後佢仲攬實我, 令我相當受落。

後來查反維基百科, 佢呢種係印第安人, 又成功解鎖一種新女。後來聖誕節之前佢回老家, 搵唔到了。

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
恭喜师兄集邮成功!玻利维亚确实见到的不多
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 partimehitman ##1 的帖子

Bolivian girl, don’t see them as often as Colombia, El Salvador etc

恭喜成功集郵, 玻利維亞妹真係幾少見

恭喜師兄食到好野,南美女女我都想試下,不過足球強國巴西都好多去中超踢波

多謝C兄嘅玻利維亞女女報告

多謝C兄分享 黎緊都打算試試 唔知Manchester多唔多

謝謝報告

thanks for sharing. Did you find her on AW?

謝謝報告  恭喜解鎖

I want to check off Bolivia too.

多謝C兄分享

好报告,多谢ching

多謝師兄報告~~!

多謝師兄分享

南美洲人普遍比較熱情

Congratulaion CHing new success on South American gal

Thanks for sharing bro

thx for sharing broth, u hv done a great job

thanks for sharing