[男仕按摩預約] 日本妹下體猶如吸塵機$

名稱: 正宗架妹⭐️珍妮
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A25561-油麻地-樓上骨-正宗架妹⭐️珍妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

日本妹珍妮$淫淫地又好身材,如果做我條女,我屌足成世死都制$笑容同禮貌相當好,主動幫我除衫$但由我唔係咁習慣,所以都係自己除$

講到服務,浴室幫我沖涼好細心$有波推前後,摸下面$攬住我任俾佢磨,好好玩,有水中蕭,仲一直深喉攻擊我細佬,正$

抹乾身出來上床按摩,已經覺得手勢幾好$力度適中,DUP位夠準,DUP得好爽$一路傾計一路DUP,頭肩頸好仔細 $

之後就落油推背,果然好功夫$前後咁推,比佢推到鬆曬$爬上黎按住我錫暈全身,非常投入又認真$

奶春袋啜波仔,服務做得好到位,搞到我好有feel,用水汪汪嘅大眼望住我吹出悅耳簫樂章,日式吹簫$

眼神交流,真係個無敵吹奏高手,有快有慢,有瀨鳩頭啜鳩根,吹到細佬變大佬,吹咗好耐時間$

重要時刻上套俾佢做女騎士,最架勢嘅騎乘瞓身騎到啪啪聲,表情投入肉緊$

我幫手大力頂呀頂,日文叫床 搞到我高潮迭起,一場激戰落來$

囡囡水流不息淫聲都未停過,最後大字馬拉開插到佢,珍妮表現得非常Enjoy,下體猶如吸塵機將我緊緊吸啜爆$
多謝分享
多謝分享
好吸引
赞 日本妹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:39