[曼谷] 疫情前的奇遇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

6/2/2020晚,百無聊賴。

揼完個靚骨,有TG友約沙圈見。

都好,唔執女都昅女,多個戰友開心啲。

相認後兜左幾個圈,DLS都係嗰啲。

“不如落club?” “邊度” “Scratch dog?”

上的士去到,裝修緊?

“去mixx啦” “我短褲喎” “係喎,一係我探路先”

分道揚鑣,去到mixx,都係冇運行。

戰友再TG “今晚算數?”

“而家點幾,一係過insanity,我摩的3個字到” “OK”

入到去,終於有返啲氣氛。

埋bar叫酒,女主角出場,一身戰鬥格。

“靚仔一齊玩?” “ ไม่ครับ”

醉雞一名,比我同戰友跳下舞先啦。

點知跳老舞,分晒堆,都係界唔到女。

3點落閘,出門口執水尾。

醉雞又嚟 “我閪痕呀靚仔”

士可殺不可辱,就執你走!

“醉雞都啱?” “是但啦,佢都啱我口味嘅”

不過返酒店前醫下個肚先,篤篤唔該19巷街邊檔有落。

3分鐘路程,又揸波又脷疊脷,小姐你坐緊篤篤唔係的士呀,我唔想做真人騷男主角呀…

“ข้าวหน้าหมูครับ“ “隔離位靚女呢” “ไม่ครับ“

醉到咁,我share比你食啦。

話口未完,一啖豬手骨吐左落芽菜兜,WTF!

“偷泥及” “60” “我比100匹唔洗找,sorry”

終於返酒店準備大戰,續。

酒店前台,登記完上房。

小姐你唔好咁猴擒住,入房除衫沖涼先啦,唔洗即刻除褲擔我掛。

擔左兩秒,入左廁所劏…劏完除淨個Bra喺梳化瞓著左???

靚女,起身做正經野喇!

3路摷完都係唔醒,乜火都冇晒,回房睡眠。

Morning glory,靚女我等左你成晚喇!

“Sorry I need go home, bye. chat later la”

“想借埋你件背心著返屋企”

…算,反正你今晚都要還返件衫比我,瞓醒再講。

中午開始約佢

“今晚萬佛節全部夜場收皮喎,你想約我?”

Shxt! “Yes la, we didn’t fuck last nite ar”

U good person” “Y” “Coz I’m drunk and easy 4 u and u did nth”

“So u should compensate me and fuck me hard tonite LOL”

我唔想喺BKK衰老強呀…

“3000匹短鐘,我媽要我回家睡眠” “是L但啦,9點見”

谷住成日火,夜晚再搵戰友落沙圈吹水。

“條女得唔得?” “琴晚佢醉到冇𨳒,約左今晚9點,都唔知係癲雞定醉雞”

“Good luck bro!”

9點等到10點,終於嚟喇!

冇飲酒,個look正常返晒,可食用。

“I lost my ID ka” “喺reception度,一陣落返嚟攞”

上到房,吹下水再做正事。

埋頭苦幹中,突然電話響。

阻人扑野燒春袋呀你老母!

仆街,好似軟軟地添。

收線,我一把火問佢,no condom? 一個微笑答左我。

大師兄返嚟了,飛套長驅直入。

窗邊,浴室,出廳再𨳒,𨳒到佢嫑嫑。

完事摷摷銀包,DLS得金牛…

算,比多1000匹佢,chemistry 唔錯。

送佢走及 goodbye kiss,突然有啲空虛。

一宿無話,早起執行李,碌下IG先。

蛇美宇都宮DM me? “U in Thai?” “u want come? but I back HK now”

原來我𨳒緊醉雞時飯盒Hi我…

“U can come in 1hour” “cant make, c u next time” “ok…”

就係呢一句,同飯盒就無緣相聚,咁就過左3年…

武肺林奠共產黨我𨳒你老母臭閪呀!

回覆 讚好 不讚 使用道具

附上醉雞一隻 遮樣避免有心人玩野

支持回雇的, 也是美好的

好耐無一個REPORT 咁精彩

應該假波

打真軍、真係勇者無懼

生姦中出, 正啊

回復 danonball ##3 的帖子

好似可食用喎? 中超?

danonball 發表於 2022-1-7 11:23
6/2/2020晚,百無聊賴。

揼完個靚骨,有TG友約沙圈見。

Super nice report, love to read!
Keep you, support U !!

上次約飯盒係19年萬佛節

打真軍咁勇,好彩師兄冇事

wow C-hing, 正宗金州勇士 !

回復 danonball ##1 的帖子

好想去泰國

身材正, 多謝師兄分享

好精彩的故事 ~ ~ ~

this is still quite an interesting experience
Thanks for the sharing

回復 hungyiu ##6 的帖子

泰國嘛,靚都OK