[吹水] 吊….一人一個囡囡之匪夷所思 之 前塵/下海故事?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相信有返咁上下雞齡既師兄,出來玩都總會遇上幾件相熟、又或者情投意合既囡囡,當中一定會聽到好多故事,如果你聽完,又未沉未中伏、身家仲未被淘乾,咁不如就分享下,當中有幾真、幾膠、幾fake、幾感人、幾無誠意…….相信好多可流拍得做劇集,哈哈!

就響第5波中解解悶…. 吹9下啦~

一般都係爛賭
屋企人有重病
有 D 本身學歷唔高又無技能 嫁左來香港之後離婚 有仔女要養 出來做先搵得多錢
家家有本難念得經 我聽完就算 好屌最多返食多幾次
回復 華倫天奴 ##2 的帖子

岩啊,好屌就每個月食幾次當支持俾下家用!

不過都聽過好多偷得無厭既囡囡,搾乾完一個又一個,到最後仲上唔到岸….有時都諗佢地既債是否無底深淵,定係真係無咩技能,轉返正行又捱唔到苦、1皮幾野老底搞唔掂,最後又出返行騙,無限loop…
多謝分享。

有喎,中左你講嘅其中一個原因
錢,永遠都係因為錢
多謝分享
iandbilly91 發表於 2022-1-17 11:42
相信有返咁上下雞齡既師兄,出來玩都總會遇上幾件相熟、又或者情投意合既囡囡,當中一定會聽到好多故事,如 ...

多數是:
自己或家人欠人好多錢,被迫下海。
家人患重症,要好多錢醫藥和住院費。
屋企有很多老少要養。
陀北十個有十個都係同屋企港佬婚姻破裂又或者感情轉淡
既然冇愛情就搵錢至上 出賣肉體
回復 ashleyyoung ##9 的帖子

好多賣下賣下,就慣左變咗常態。
iandbilly91 發表於 2022-1-17 18:40
回復 ashleyyoung ##9 的帖子

好多賣下賣下,就慣左變咗常態。

我哋賣咗靈魂俾老闆
都係賣下賣下就慣啦

遇過一個佐敦大陸黎既女女 我係佢第一個客

佢話佢係大陸夜總會做知客 同朋友(女)黎香港旅行 朋友話唔見左佢証件
同錢 之後叫佢去做一樓一  我又唔係好信 以為佢講笑 就叫佢同朋友講 如果唔比返証件佢就報警 佢又真係照做 咁我就比左少少錢叫佢今日唔好返工
接客 後來佢真係力返証件同錢 🤣

之後同佢玩左幾日 又去江門佢屋企住 發現佢真係無呃我
重做左我2年女朋友
最近有個囡囡,剛下海不久已幫襯五六次,已成相好,佢同我講佢背住老公出來做,仲有細路。。。疫情下幫補屋企生計。
多謝分享
回復 ashleyyoung ##11 的帖子

我都係,賣吓賣吓賣到退埋休!
好耐無試過問囡囡點解出嚟做😂
一蚊仔 發表於 2022-1-17 23:10
最近有個囡囡,剛下海不久已幫襯五六次,已成相好,佢同我講佢背住老公出來做,仲有細路。。。疫情下幫補屋企生計。

囡囡係咪好得??
小崗 發表於 2022-1-17 22:21
遇過一個佐敦大陸黎既女女 我係佢第一個客

佢話佢係大陸夜總會做知客 同朋友(女)黎香港旅行 朋友話唔見左 ...

Ching好野,江門都玩埋👍😂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:51