[MB男同性/同志(只服務男性)] 控射/高潮控制

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇人鍾意玩或者識得玩?
7 t, [" x, [% C1 u$ [6 ~# d& K- U我試過搵1仔d sm女玩,又試過係twitter 搵男人玩
有冇好介紹?
lch718 發表於 2022-1-18 20:00
& a0 i) E7 |4 m6 f有冇好介紹?
- `( ^( }2 b! X+ ~+ U
未遇到真係好好,試過兩個1仔都可以嘅,呢個網搵到,一個係ssp 一個係佐敦
神奇狂 發表於 2022-1-19 05:02 " n- }0 L+ M9 N5 ?
超鍾意玩~始終男人技術好過女人好過😛😛😛

1 h/ k7 ]8 R1 i2 N- D4 y  l/ Q, _: L( a師兄係邊度玩,有冇介紹?
以前廟街Lily雖然呀姐級,不過玩得幾好,但現在不知去向
cs5888 發表於 2022-1-26 15:14
- T, m' A) {& W2 j% J% C* C) k0 T以前廟街Lily雖然呀姐級,不過玩得幾好,但現在不知去向

9 w1 I7 L3 Z; r: M廟街都有得玩?幾耐之前?
都7-8年前
睇得多都想試下比人控
potatochip 發表於 2022-1-31 15:04 ! c$ R4 W$ ^$ a4 z, h% ~- l
睇得多都想試下比人控

3 c! z6 T1 P7 l+ y+ ~  u你睇d 咩?分享下吖
回復 Oskar ##7 的帖子
- ~- V6 q( h  Y, l$ G) [) i9 b* @$ j- a
比人控試過,未試過控人5 D" K9 d5 V8 }: t; X: \
自己控自己都控得住,之後高射炮收場
. |# ]8 X  ]' ^  r5 gPm 咗你
Oskar 發表於 2022-1-19 11:43 4 \/ ?9 ~# ^1 R( O
未遇到真係好好,試過兩個1仔都可以嘅,呢個網搵到,一個係ssp 一個係佐敦

- @) b2 G: I! {( m$ M師兄請問ssp 同佐敦係邊兩位囡囡?可以pm 我嗎
Niti 係呢方面嘅專家
有冇好介紹?
flyboyyy 發表於 2022-2-22 00:46
2 b: \- b2 P5 z6 Q, s% r- k  m# e回復 Oskar ##7 的帖子- y' n2 q* ~# p. F9 J" C6 g0 F
# g( ^0 B8 q' B0 ~* ?+ x% G
比人控試過,未試過控人
' x/ n  H5 v/ e  O$ K# ~
收唔到你pm喎
1C2C3D 發表於 2022-2-22 12:54
1 T, x' L: v2 U& r3 p6 P/ c師兄請問ssp 同佐敦係邊兩位囡囡?可以pm 我嗎

3 K  ^: f- F: o# u+ `ssp 呢個 https://go141.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html
) ~4 S  P4 U8 t0 s
4 E2 y% Y# q' P佐敦個叫安琪,不過佢暫時因疫情唔開工
RoamingCock 發表於 2022-2-22 16:52 / _8 {2 E& K" g) Z' C
Niti 係呢方面嘅專家

8 {/ ?& r; f; h" {* X8 F師兄有冇多d 詳情呢?
Oskar 發表於 2022-2-22 18:07
) `: P, J# U8 {9 W: m. nssp 呢個 https://go141.com/zh/A26785-深水埗-一樓一-前列腺高潮yoyo.html5 J, d4 T! O/ I
7 q9 V0 U! U0 P1 }  Z$ Z
佐敦個叫安琪,不過佢暫時因疫情唔開工
$ [+ W* i: \: o$ o' P4 `: _
謝謝你師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:28