[賽後報告] 小忌廉因為我波大腰幼,patpat有肉,做起愛上來,每一吓撞擊, 都會有好大反應

名稱: 小忌廉
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B65289-太子-一樓一-小忌廉.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上得山多終遇靚女,洗樓洗到周身臭汗,唔搵件淫娃出吓火都對自己細佬唔住。太子小忌廉為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見小忌廉有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,小忌廉吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。唔理咁多,即刻笠袋,爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,再黎小忌廉女上打樁,嫩鮑緊窄,盡情迎合騎乘,但佢竟然又羞澀,又帶有享受,再轉個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,小忌廉咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。
回復 食囡王 ##1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享~~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄嘅分享 , 果然文筆寫得幾好。
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:21