[賽後報告] Gucci與你做心靈的溝通,靈魂的交融, 每一part都盡全力給你最舒服最難忘的高潮

名稱: Gucci
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B64398-佐敦-一樓一-Gucci.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有師兄PM我,話佐敦區啱啱來咗件新囡,名未叫Gucci,樣靚波大有服務,即時打電話落CALL,放工打的入閘,聽師兄話Gucci招呼好好,真係全程笑容滿面,服侍周到,二話不說要開佢波啦,Gucci白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,Gucci皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,係沖涼房比Gucci逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,Gucci水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,Gucci越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,一開始傳教士式男上衝刺,Gucci個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,之後Gucci騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,到我主動,推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。Gucci唔單止睇得,床上功夫亦好了得,得閒要再享受吓先得。
多謝師兄分享~~~~~~~
非常吸引
Beauty queen.
Thx.
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 22:01