[賽後報告] 口爆迷 45分鐘環保口爆N次, 電動機,會收陰經,識郁的西, 靚西,紅西,粉嫩西

簽到
名稱: 口爆迷
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B57234-太子-一樓一-口爆迷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又到咗每月一屌嘅日子,出晒糧梗係要食餐好野先,太子區咁多囡囡,洗樓都洗撚到腳軟,但係細佬要開餐,大佬一定奉陪到底,呢餐就食咗口爆迷 ,囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,二話不說女上狂坐我一輪,口爆迷 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,於是改傳教士式男上衝刺,口爆迷 個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再變招狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
Screenshot_20220123-205019_Samsung Internet.jpg
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正呀!

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享