[賽後報告] 💋新女速遞~波大腰幼靚妹

名稱: 波大腰幼靚妹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B65804-佐敦-一樓一-波大腰幼靚妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

佐敦區有好多囡囡,真係花多眼亂,好在做定功課,呢件好野就係波大腰幼靚女啦,絕對係睇得又砌得嘅材料,身材前突後凸,淨係對36D真波已經令我鳩都硬埋,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅波大腰幼靚女,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。上套埋牙合體,主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,換番另一個姿勢,眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,拉屎狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。波大腰幼靚女嘅功夫確令人回味,吹功了得之餘,仲要西窄多水,姣婆遇著我,都係要搵日食多次啦。
好正呀!
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Try new girl. TQ

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 19:14