[囡囡推介] 波神嫩口翻版葉子媚火辣身材陀地小妹妹21歲毒龍深鑽水啸冰火口爆颜射夠淫夠姣鮑魚磨膠緊窄好砌全程莞式舌尖漫遊服務掂

簽到
名稱: 波神嫩口翻版葉子媚
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B41224-觀塘-一樓一-波神嫩口翻版葉子媚.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

波神嫩口翻版葉子媚,玲瓏浮凸上身對白滑大波呼之欲出極具誘惑,軟綿綿咁真係超好好揸手過足手癮,最重要夠索,佢對蘭住我笑口淫淫,好鬼誘惑又夠姣,pat pat線條一流夠翹挺攬下幼腰,剝曬佢光豬一齊沖涼,侍浴招呼殷勤,非常用心仔細,波推磨背技巧超好,好似服侍皇帝咁,水中簫吹到我呻吟震震出去,洗淨全身佢為我舖好床,想知揼得好唔好,起手就知道波神嫩口翻版葉子媚。

開背有力,手法正宗,佢的陰柔勁按到我的穴位好舒服,對於我這個長期肩頸痛來講,絕對係受落,唔係每個技師都做到這種功力,囡囡就唔同有正統學過,再加上多年經臨床經驗,因應每個客唔同嘅要求,大力按壓,輕推鬆根,大師級手勢估唔到只收咁嘅價錢,物超所值,背脊同腰都鬆晒後,仲會按手腳,真係由項到腳都舒服晒。

跟住落油推背,R patpat,掐下條大脾筋,又掃吓屎怱罅,輕力按吓春袋,連續幾吓刺激令到我開始有feel,就加強攻勢,溫柔嘅玉手不停在敏感部位遊走,佢Pink Lin好揸手,最終不敵係床上捉我對手放係佢對波上,一手揸對波一手摸佢小腿,佢好好反應輕輕發出呻吟,來個錫lin,錫全身,啜袋邊,呢part正正正,R pat pat,R袋袋好正,有過電既感覺,高級環保吹奏又瀨又啜又含又吸又深喉,吹功超得,囡囡條利好似摩打咁,飢渴的眼望望,然後上袋,男上鳩插下面好鬼窄又多水,佢隻鮑都已經令到我舔舔脷,好鬼high。

我都用九淺一深咁黎插,又奶佢耳,女上我搓佢波波,好大,佢un落黎我用力頂,頂到拍拍聲,揸住波黎吊到好High,我向上反隊,細佬隊入好易到頂,最後都係推車狗仔式吊,大大力咁推到入嗮再捏住佢對波出野,總結:青春少女後生索爆,服務又超級掂,姣到出曬汁波神嫩口翻版葉子媚,港式服务皇帝般享受

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~~~~~~

十分吸引

多謝師兄分享

多謝師兄分享