[賽後報告] 新疆妹古力娜除著有樣有身材外, 服務更系無得彈, 環保口爆冰火、潮吹、夾腸仔、 水中簫、毒龍鑽

名稱: 新疆妹古力娜
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B65978-觀塘-一樓一-新疆妹古力娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,食囡無數,從未試過沉船,呢次就唔同啦!前兩日OT完諗住返屋企休息,點知神推鬼撞去咗觀塘搵囡出Happy,開門見到新疆妹古力娜 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房新疆妹古力娜 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,上套即黎跟手就騎上來喪搖猛騎,36D美乳上下搖擺,窄西有水,表情非常豐富,玩咗陣先玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,新疆妹古力娜 好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,到最後都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。新疆妹古力娜 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~~
Very nice. TQ
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 西門hing ##1 的帖子

人挺漂亮,但服務完全不得,仲好串,大家咪上當😤😤

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:43