[賽後報告] NQ_黛米熱情勝火歐美范女優 按摩推油踩背推前列腺抓龍筋 口爆N次

名稱: NQ_黛米
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B64829-佐敦-一樓一-NQ_黛米.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平日都要加班,前兩日唔使加仲放早咗工;戇鳩鳩同同事去佐敦洗樓,心目中都有件囡囡想搵,佢就係至可愛嘅NQ_黛米啦,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅NQ_黛米,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。上套埋牙合體,轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,換番另一個姿勢,帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,拉屎狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。NQ_黛米咁有女朋友感覺,真係可遇不可求,應該好快會再番食。
多謝師兄分享~~~~~~~
Big boobs. TQ
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks for sharing.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:16