[東西、歐] 俄烏之戰後想

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想去烏克蘭的師兄,對於俄烏之戰有甚麼想法?將來還可以去玩嗎?將會有甚麼变化?
回復 vodka66 ##1 的帖子

假設真的開打, 面對北約一堆廢柴, 俄必勝無疑。之後歐美來個經濟制裁, 俄烏經濟都會受影響, 烏克蘭經濟變差, 更多烏克蘭妹下海謀生, 實為嫖客佳音。
通關先講
回復 CPKELVIN ##2 的帖子

希望早日開打,希望有機會取位烏克蘭老婆,改善亞洲人基因
回復 CPKELVIN ##2 的帖子

If there's a war, it will end in a day or two. I'm very willing to help boost their economy afterwards.
俄烏之戰?想法? not possilble
回復 vodka66 ##1 的帖子

打真軍
通關先算
vodka66 發表於 2022-1-26 08:32
想去烏克蘭的師兄,對於俄烏之戰有甚麼想法?將來還可以去玩嗎?將會有甚麼变化?

Well, 今日真係開波了
希望快D完、少D死傷
Fcukajap 發表於 2022-2-25 07:47
Well, 今日真係開波了
希望快D完、少D死傷

烏克蘭早d投降咪少d死傷囉!

一早話左北約成班都係廢柴黎!

未開打時個個都話支持烏克蘭, 普京一開波就個個都鳩縮!
CPKELVIN 發表於 2022-2-25 13:37
烏克蘭早d投降咪少d死傷囉!

一早話左北約成班都係廢柴黎!

冇黎呢度幾個月睇到啲咁既野
契爺親身上場連臨時代理人都打到咁樣 哈哈
jolovejap 發表於 2022-4-19 13:55
冇黎呢度幾個月睇到啲咁既野
契爺親身上場連臨時代理人都打到咁樣 哈哈

CPKELVIN 已經戰死沙場為俄羅斯捐軀.
回復 lucaturilli2010 ##13 的帖子

C 兄們,小弟願望俄烏早日停戰。我地可以去幫助重建。你懂的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:03