[賽後報告] 女朋友緊致後花園開放,法式大車牌,不摧鐘服務好

名稱: 女朋友
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B53591-佐敦-一樓一-女朋友.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日收工做完GYM,睇見D女波彈彈引人犯罪,忍咗成晚,去開佐敦食飯,順便搵條大波靚囡開番個炮先,女朋友熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,侍浴細心,前後上下洗得有心機,波推夾腸擦背樣樣正,先黎水簫,真係體貼入微,好舒服,細佬扯到爆,番上床,細佬越來越有反應,女朋友好主動擒上我個身到,先狂車我一輪,細佬越扯越硬,再同我全身奶錫,係咁奶我乳頭,環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住即時披甲上陣,女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,到差唔多啦,玩男上女下,一隊插到盡,屌到女朋友七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,插到咁上下玩埋狗仔式,一路屌一路感到女朋友隧道好濕滑,大大力屌足百幾二百擊,真係爽到出汁,唔理咁多啦,腦海一片空白,一唔忍住一路向前衝,屌多幾百激,真係頂唔撚順,鳩吐白泡爆射收皮。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
Screenshot_20220127-203759_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Girlfriend's backdoor.

多謝師兄分享

So sexy