[賽後報告] 奶霸小護士天生便讓人羨慕又妒忌的尤物,擁有天使面孔,魔鬼身材,但最愛服侍男人

名稱: 奶霸小護士
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B65192-佐敦-一樓一-奶霸小護士.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一年之計在於春,靠政府打救,水都無啖好食啦!日做夜做,放咗工即時撲去佐敦搵囡囡出吓火好過啦,新女奶霸小護士不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。上床DUP骨,奶霸小護士技術上次試過已經話佢係有料到的,推拿捏按都好到位,我哩D鐘意DUP骨的都會鐘意佢手法,無它嘅,DUP得舒服又爽!上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。急不及待帶套爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,轉番女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,到最後轉身對住塊鏡;企喺奶霸小護士後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,最後衝刺狂插爆漿,乜精都比晒佢。奶霸小護士服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
Screenshot_20220127-204429_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材勁抽!

多謝師兄分享~~~~~~~

謝師兄正野分享!

多謝師兄分享

Big ball model.

多謝師兄分享

So sexy

多謝師兄分享